Gyanús! Jön a harmadik Hajdú-Sarka baba?

Több árulkodó jel is erre mutat

2015/12/09

Sokat sejtet, hogy a tökéletes testét mindig büszkén mutató Sarka Kata folyamatosan takargatta magát egy törölközővel. Lehet, hogy szeretné elrejteni gömbölyödő pocakját?

Sarka Kata roppant egészségesen él, sokat sportol, ennek köszönhetően pedig csodálatos az alakja, főleg a tavaszi fitnesz verseny óta, amelyen harmadik helyezést ért el. A kétgyermekes anyuka szívesen megmutatja tökéletes testét, éppen ezért roppant gyanús, hogy az Aktív videójának tanúsága szerint Kata folyamatosan takargatta a hasát egy törölközővel a kamerák előtt. Lehet, hogy jön a harmadik Hajdú-Sarka baba?

Kata nem tagadja: az utóbbi időkben felszedett pár kilót, ami azért annyira szembetűnő, mert az áprilisi fitneszverseny idején nagyon sovány volt. Ehhez képest közel tíz kilóval lett több azért, mert nem az embert próbáló versenydiétát követi, hanem mértékletesen és egészségesen étkezik. Azonban megeshet, hogy csak ezzel szeretné elterelni a figyelmet esetleges várandósságáról.

A házaspár sosem titkolta, hogy örömmel vállalnának még egy gyereket, Sarka Kata kifejezetten szeretné, ha bővülne a család. Igaz, nemrégiben azt mondta, hogy mivel Noncsit és Dávidkát fiatalon szülte, a harmadik babával várna egy kicsit, és amikor már az első két gyermek kicsit nagyobb lesz, akkor jöhetne a pici. Elképzelhető, hogy a pár meggondolta magát, vagy a sors közbeszólt, és hamarosan öttagúvá bővül a család.

Hozzászólások