Gyász: elhunyt Harangozó Teri

Nem bírta tovább a szervezete

2015/09/09

Augusztus végén megműtötték Harangozó Terit, és mivel családja nem adott felvilágosítást az állapotáról, mindenki találgatni kezdett, mi történhetett. A művésznő a beavatkozás óta kórházban feküdt, eleinte jobbulásról is lehetett hallani, majd kedden este jött a tragikus hír: szervezete feladta a küzdelmet.

Annyit lehetett tudni, hogy a tavaly óta betegeskedő Harangozó Terit augusztus 22-én kórházba szállították, pár nap múlva pedig megműtötték szívinfarktussal, ami során komplikációk merültek fel a tüdejében is. Hamar elterjedt a hír: az énekesnő az életéért küzd.

Mivel pontos információt senki sem adott, elterjedt, pár napig elterjedt, hogy kómában van, amit de ezt egy rokona cáfolta. ˝Túl van mindenen, és nincs kómában – idézi a Bors. – Mi a testvére gyerekével beszélünk, tőle kapjuk az információt. Örülünk, hogy jobban van, de azt még nem tudjuk, mikor engedik ki a kórházból.˝ 

Aztán az egykori barát, Terry Black szeptember 8-án, kedden este szomorú hírt osztott meg Facebook-oldalán: Harangozó Teri szervezete nem bírta tovább, és feladta a küzdelmet, a művésznő 72 éves korában elhunyt.

Az RC News a fenti videón legismertebb dalával, az 1968-as ˝Mindenkinek van egy álma˝ című slágerével búcsúzik tőle.

Hozzászólások