Gyász – Folytatódik az idei ˝csillaghullás˝

Újabb sztároktól kell végleg búcsúznunk

2016/01/27

Még mindig csak január van, de újabb és újabb gyász telepszik a sztárvilágra, ráadásul most ketten is távoztak az élők sorából: Black, brit énekes és Abe Vigoda amerikai színész.

received_2491012060986581

Az 53 éves Colin Vearncombe, britt énekes, ismertebb nevén Black, január 10-én az edinburgh-i repülőtérre tartott, amikor út közben karambolozott. Balesete után már nem nyerte vissza eszméletét, majd 16 nappal az ütközés után életét vesztette. Felesége, Camilla és három gyermeke vele voltak az utolsó pillanatig, és elmondásuk szerint békében ment el. Halálhírét tegnap este jelentették be a Facebookon.

 

Colin Vearncombe26/5/1962 – 26/1/2016 You’ll never walk alone. A full statement will follow shortly.

Közzétette: Black aka Colin Vearncombe – 2016. január 26.

Black dalait sok rádió játszotta évekig, többek között a legismertebb slágerei az Everything’s Coming Up Roses és a Wonderful Life című számok voltak.

A másik szomorú hír, hogy elhunyt a 94 éves Abe Vigoda, amerikai színész is. Leghíresebb szerepét a Keresztapa című filmben alakította, ahol Salvatore ‘Sal’ Tessio karakterét formálta meg, aki Don Vito Corleone évtizedeken át megbízható embere volt a történetben. Korábban sorozatokban játszott, de sokan a Nicsak, ki beszél? című filmből is emlékezhetnek rá, mint John Travolta mogorva apjára.

Hozzászólások