Gyász! Lezuhant az Oscar-díjas híresség

Szörnyethalt a Titanic zeneszerzője

2015/06/23

James Horner tegnap este – a helyi idő szerint ma reggel – 62 évesen hunyt el tragikus hirtelenséggel. A kétszeres Oscar-díjas zeneszerző magángépével zuhant le Santa Barbaranál.

A Titanic főcímdaláért és Celine Dion számára írt My Heart Will Go On című betétdaláért két Oscar-díjat is kapott James Horner 1997-ben, azóta pedig szintén többször jelölték. Jelenleg az Avatar következő részeinek zenéjén dolgozott James Cameronnal.

Világszerte sokkolta az embereket és a rajongókat Horner halálhíre, akinek személyi asszisztense közösségi oldalán tudatta mély fájdalmát, és időt kért az emberektől, hogy egyedül gyászolhasson.

„Egy csodálatos embert vesztettünk el, akinek hatalmas szíve és hihetetlen tehetsége volt. Halálakor azt csinálhatta, amit szeretett. Köszönöm a támogatást, a szeretetett és találkozunk az út végén. Szeretettel, Sylvia.”

Egyelőre még csak annyi biztos, hogy valóban az Oscar-díjas híresség gépe zuhant le, a helyi erők pedig megkezdték a nyomozást, de egyelőre még nem tudják megmondani, hogy a tehetséges zeneszerző ült-e saját magángépén.

jameshorner

Hozzászólások