Gyermeket szeretne a transszexuális celeb

Novák Angéla megérett az anyaszerepre

2014/10/14

A Celeb vagyok, ments ki innen! transszexuális sztárja őszintén mesélt szerelmi életéről társainak. Novák Angéla azt is elárulta, csalódott, amiért biológiailag képtelen a szülésre…

Már a párkereséssel is problémái vannak, így a gyerekvállalás sem lesz könnyű feladat a Novák Angéla számára. A celebtársainak mesélt legutóbbi kapcsolatáról, majd egyik barátnője avatta be a Bors a transszexuális nő magánéletének részleteibe.

„Azért szakítottam, mert ugyan nagyon jó volt a kapcsolatunk, de nyolc év korkülönbség volt köztünk, ő volt a fiatalabb. Nem ugyanott tartunk az életünkben. Ang­liában éltünk, haza akartam jönni. Egy év távkapcsolatot is nyomtunk. Közös megegyezéssel váltak el az útjaink, az egyik legfontosabb ember az életemben” – árulta el Angéla.

novakangela2

Csepán Dalma folytatta a történetet a lap felkeresésére:
„Ezen az egy fiún kívül Angélának nem­igen voltak fiatalabb fiúi, és éppen azért szakítottak, mert Angi gyereket akar. Pedig nagyon szerette a fiút, utána ment ki Londonba is. Nagyon megviselte a szakítás, de ma már ismerkedik, s minden új kapcsolatánál az első dolga, hogy elmondja, hogyan élt 12 évvel korábban. Van, aki éppen emiatt utasítja vissza, ezt Angéla sokszor nehezen viseli. De volt olyan fiú is, aki Angit elfogadta volna, viszont félt attól, hogy mit szólnak majd kapcsolatukhoz a szülők, barátok” – mesélte a barátnő, aki azt is elárulta, Angélának olyan pasik jönnek be, mint a műsorban szereplő kajakozó Dudás Miki.

„Nagyon szeretne babát, de azt hiszem, egyedül nem vállalná. Sokáig reménykedett, hogy az orvostudomány segítségével és fejlő­désével talán szülhet is, de mára belátta, ez irreális vágy­álom. Örökbe szeretne fogadni egy picit, egy megbízható társ oldalán” – zárta le a történetet Dalma.

novakangela3

Hozzászólások