Gyermeket vár Bárdosi Sándor felesége

Túl az első vizsgálatokon, bizton állíthatják: igaz a hír!

2014/07/17

Bárdosi Sándor apa lesz, ugyanis az értesülések szerint, Ildikó már 12 hetes terhes. A házaspár – Blikknek adott – interjújából kiderül, hogyan fogadták a nagy hírt.

Bárdosi Sándor és Ildikó (fotó: Pozsonyi Zita)

Az olimpiai ezüstérmes birkózó felesége már egy hónapja állapotos volt, amikor barátnője rávette, hogy csináljon egy terhességi tesztet, Ildikó megkeményedett alhasára hivatkozva. Először nem is mert hinni a szemének, ezért mielőtt férjéhez rohant volna az örömteli hírrel, inkább biztosra akart menni. Azonnal a magánrendelőbe sietett, ahol bebizonyosodott, hogy a teszt valós eredményt mutatott.

A barátnőmnél, az ötgyermekes Nóránál ültem, amikor kiderült, hogy állapotos vagyok. Megkérdezte, hogy nem akarok-e csinálni egy terhességi tesztet, mert szerinte kemény a hasam alul. Belementem, de úgy voltam vele, hogy úgysem vagyok az. Először kijött egy csík, gondoltam, negatív. Térültem-fordultam a konyhában, aztán egyszer csak elkezdett halványodni a másik vonalka is.

Pánikomban Nóri is csinált egy tesztet, hogy lássam, miként néz ki a negatív. Nem hívtam fel Sanyit, mert nem akartam egyből ráhozni a frászt. És ez nem is olyan dolog, amit telefonon kell elmondani. Beszaladtam a magánrendelőbe, hogy megnézzék, biztos az vagyok-e.  Kiderült, egy hónapos terhes vagyok.”

Ezután már nem volt más hátra, mint hogy férjével közösen osztozzanak a boldogságban. Mivel Bárdosi éppen órát tartott, Ildikónak volt ideje kigondolni, hogyan is közölje gyermekük érkezését a leendő apukával.

„Pont azt mutattam meg a tanítványaimnak, hogy kell forgatni az újonnan beszerzett gyakorló gumikést, eközben Ildi félrehúzódva a barátnőjével beszélgetett. Az óra után meg akartam mutatni neki is, hogy néz ki a gyakorlókés, és poénból elkezdtem bökdösni vele. Valósággal szikrákat szórt a szeme. Fogalmam sem volt, mi lelhette, mert venni szokta a poént. Aztán megfogta a kezem, és bevitt a belső teremben lévő tatamira. Ott volt közepén egy kiscipő. Egyből elsírtuk magunkat mind a ketten. Nagyon jó pillanat volt. Ildikó ezután elmesélte, hogy pár napja töltötte be a 12. hetet, és minden orvosi vizsgálat a legnagyobb rendben volt.”

Azt még nem lehet tudni, hogy fiú vagy lány lesz a kis Bárdosi, de az biztos, hogy a szülők már most nagy izgalommal várják a pici érkezését.

„Természetesen külön szobája lesz. Amiben eddig az érmeket meg a kupákat tartottuk, az lesz az övé. Így egy helyen lesznek az értékeim. Minden egy szobában lesz, amire büszke vagyok.” – tette hozzá Bárdosi.

Hozzászólások