Gyermeklelkű gamerekre támad a Disney!

2019/08/29

Pontosan te vagy a meseóriás célkeresztjében, ha a szeretsz játszani, imádod a Disney klasszikusokat és már a ’90-es években is ezerrel toltad valamilyen videójátékkal.

Meg van még az Aladdinos vagy az Oroszlánkirályos játék? Ha kopnak az emlékeid, akkor az a jó hírünk van, hogy a Disney új életre kelti ezeket a játékokat. Már nem csupán a mozivásznon támadnak a klasszikus mesék új változatai. Még az idén a tiéd lehet régi kedvenc videójátékod felújított verziója. Nem is kell ám olyan sokat várni, ugyanis a debütálás október 29-ére várható, amikor is megjelenik a két említett rajzfilm játéka PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

A két programot amúgy 1993-ban és 1994-ben adták ki. A mostani kiadásokat majd Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King címmel keresd a boltokban. nem szórakoztak sokat, egybe csomagolva kapjuk meg a két játékot. A játék persze nem ugyanaz, mint a régi. Javítottak a felbontáson és kicsit igazítottak rajta, na meg szépen kikozmetikázták grafikailag is. Ha ez nem elég, akkor lesz pár olyan extra, mely az eredeti programokban persze nem volt. Ilyen az opció, hogy bárhol menthetünk, valamint bármikor 15 másodpercet visszatekerhetünk, ha hibáztunk a pályán.

A kezdők kedvéért lesz sérthetetlenség opció is. Azok kedvéért, akik pedig szeretnének kedvenc részükhöz ugrani a játékban, lehetővé tették az Interactive Game Viewer mód elérését, mellyel pörgethetünk oda a játékban, ahova csak akarunk. Ha pedig úgy érzed, hogy valóban szeretnél visszautazni az időben, akkor játszhatsz a totál retró látványvilággal is, sőt a programnak része az Aladdin egykori tradeshow változata is, melyet az elmúlt 26 évben sehol nem érhettél el.

Hozzászólások