Gyilkosság Szegeden

Joghallgató volt az elkövető

2016/02/02

Keddre virradóan követte el brutális tettét az a mindössze 24 éves joghallgató, aki a gyilkosság után ugyan elmenekült a helyszínről, de a rendőrség alig két óra múlva már őrizetbe is vette.

Hajnali 2 óra 45 perckor történt a gyilkosság Szeged egyik belvárosi kocsmájába – tájékoztat az MTI. A helyiek beszámolója szerint nem volt arra utaló jel, hogy bármi feszültség lenne a két férfi között, akik a pultnál italoztak és beszélgettek. Egy váratlan pillanatban azonban előkerült egy kés, és a fiatal joghallgató elvágta a mellette lévő 36 éves férfi torkát, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrség alig két óra elteltével elfogta a feltételezett tettest, a gyilkosság során használt kést pedig egy közeli kukában találták meg.

szegedi gyilkossag
A szegedi gyilkosság helyszíne / fotó: MTI

Sűrű dolguk volt a rendőröknek kedd hajnalban, ugyanis Budapesten is elkövettek egy gyilkosságot. A XIII. kerületi Szent László utca egyik lakásába is riasztották őket. A helyszínen sikerült elfogni a gyilkossággal gyanúsítható férfit, aki halálra késelte a lakásban tartózkodó másik férfit.

Mindkét ügyben zajlik a nyomozás, további információkat későbbre ígértek.

Hozzászólások