Gymstick – Fogyni és erősödni vágyóknak

Egy kiváló fitnesz eszköz

2014/09/17

A gymstick eszközt Finnországban fejlesztették ki, manapság pedig már az egész világot meghódította. Ez a sporteszköz a botnak és a gumiszalagnak az ötvözetéből született meg. Az egész testet meg tudod vele dolgoztatni. Hogyan és mi mindenre hatásos? Lássuk!

Szonja5
Petruska Szonja, az RC News diéta és fitnesz szakértõje

Ennek a kelléknek a használata minden korosztály számára ajánlott. Egy könnyű botra ráhelyeztek egy gumikötelet (mind a két végére), a bot és a gumi találkozásához pedig egy kengyelt tettek.

Ez a komplex eszköz így teszi lehetővé, hogy az egész tested át tudd mozgatni, formálni.

A gymstick edzés során kiválóan tudod formálni az alakod, egyaránt jó erősítésre és szálkásításra, továbbá használható kardió mozgásra is.

Fejleszteni tudod vele a mozgékonyságod, állóképességed, egyensúly-koordinációd, valamint az ízületi stabilitást és a testtudatot is. Amellett, hogy kitűnően használható fogyás és erősítés céljából, a rehabilitációban is segítségre lehet.

Előnyei közé tartozik, hogy nagyon egyszerű és könnyű a használata. Kondíciótól függetlenül bárkinek ajánlott, hiszen az ellenállást is könnyen tudod változtatni, csupán a botra kell felcsavarni annyira a gumikötelet, hogy elérd a számodra megfelelő nehézséget.

Többek között pozitív tulajdonsága még, hogy az ízületeket kíméli, használatakor nem kell tartanunk a sérülésveszélytől, ehhez viszont nélkülözhetetlen az edzés előtti megfelelő mennyiségű és minőségű bemelegítés.

A gymstickkel edzhetsz fitnesztermekben zenére, csoportosan, vagy akár egyedül otthon is (DVD segítségével).

Ami garantált, hogy nagyon hatékony, változatos, és szórakoztató mozgásban lesz részed.

A gymstick eszközt öt nehézségi fokozatban tudod beszerezni, melyeket színekkel különböztettek meg ( zöld-kék-fekete-ezüst-arany, a zöld a leggyengébb és az arany a profiknak való, legnehezebb).

gymstick 2

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné a jelenlegi mozgásformáját kiegészíteni más edzésformával, vagy csak valami újat szeretne kipróbálni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások