Gyönyörű fotók a nagyszülői szeretetről

A legmeghatóbb fotósorozat, amit mostanában láttunk

2017/05/18

A szeretetről rengeteg fotósorozat született már, de ennyire különleges képeket talán még senki nem készített. Tekints meg néhányat Ivette Ivens képeiből.

Ha a nagyszüleinkre vagy idős emberekre gondolunk bizonyára az első, amit érzünk feléjük az a tisztelet. A nagyszülők a gyermekek életében igencsak fontos szerepet töltenek be, hiszen gyakorlatilag ők a második szüleink. A minimum, amit megérdemelnek az az, hogy szeretetteljesen és méltósággal bánjunk velük. Sokszor rá sem jövünk igazán, hogy nem töltöttünk velük elég időt, addig amíg már nem lehetünk többé mellettük. Habár Ivette Ivens fotográfus célja nem feltétlen az, hogy erre rájöjjünk, de szerinte rendkívül fontos, hogy a fiatalok minél többet legyenek idős emberek környezetében. A fotói a szeretetről káprázatosak.

Ivette Ivens litván fotós gyermekei is azon szerencsések közé tartoznak, akik sok időt tölthetnek nagyszüleikkel. A kicsik, az ötéves Kevin és a kétéves Dilan évente három hónapot egyhuzamban együtt vannak velük, amikor a nagypapa és a nagymama meglátogatják őket. Ilyenkor Ivette szívesen ragad fényképezőgépet, hogy megörökítse szép pillanataikat, melyekből bizony akad bőven.

Nézegess meg tőle néhány szép felvételt: bár a te gyerekkorodban még mások lehettek nagyszüleid, ne feledd, a fotókon a  jelenkor modern nagyszülőit látod. Bizonyosan így is szép emlékeket idéznek a képek, és tekintsd őket tanácsként is a fotóstól: teremts alkalmat gyermekeidnek a nagyszüleikkel lenni, vagy ha erre már nincs lehetőség, más módon találkozni nénikkel és bácsikkal, hiszen a gyerekeknek szüksége van arra a szeretetre és bölcsességre, amit csak ők adhatnak nekik.

(forrás)

Hozzászólások