Gyönyörű képek, melyektől leesik az állad

Photoshop mentes lélegzetelállító képek sorozata

2016/11/08

A következő fotóktól tuti leesik a te állad is. A következő képek átlagosak, ám mégis különlegesek. Méghozzá azért, mert egyáltalán nincs rajtuk filter.

Manapság minden egyes fotó úgy kerül fel az internetre, hogy agyon van Photoshopolva és a legjobb filterek vannak rádobva. Éppen ebből adódóan, ha látunk egy olyan képet, ami jól is néz ki és természetes is, leesik az állunk. 

Mindannyian szeretjük megosztani a világgal a gyönyörű nyaralós fotókat. Legtöbbször feldobjuk az Instára vagy a Facebookra egy jó filterrel és már gyűjthetjük is a lájkokat. Néha azonban előfordul, hogy olyan kép születik, amire vétek lenne ráhúzni bármilyen effektet. A következő fotók is ilyenek lesznek, bár ezek nem egyszerű véletlenek, hanem profi fotósok készítették őket. A szakmabeliek állítása szerint van egy úgynevezett “Golden Hour” ami mindig naplemente előtt és közvetlen naplemente után következik be. Állítólag ebben az időszakban a legjobbak a fényviszonyok csodálatos képek elkészítésére. 

A fotók elkészítésével nem csupán annyi volt a céljuk, hogy szemetgyönyörködtető képek szülessenek. Egy félmérés szerint a Britek 70%-a használ filtert minden egyes fotójára és erről szeretnék leszoktatni az embereket. Nézzétek meg ti is ezeket a csodás képeket! 

Hozzászólások