Gyönyörű testek – Sztárok meztelenül a kamerák előtt

Sportolók váltak meg ruháiktól

2014/07/08

Hatodik éve világhíres sportolók és sztárok vállnak meg ruháiktól, hogy az ESPN Magazin címoldalán szerepeljenek a „TESTEK” c. lapszámban. A korábbi számokban olyan hírességek álltak már pózt meztelenül a kamerák előtt, mint az NBA- sztárja – Blake Griffith és Dwight Howard, vagy a teniszcsillag Serena Williams.

Egy biztos, az idei lapszám sem fog senkinek csalódást okozni és a Williams-lányok elmondhatják, hogy meztelen fotós debütálásuk igazán nívósra sikeredett ebben a speciális lapszámban.

Az idei számban 22 sportoló lesz látható anyaszült meztelenül, akik közt megtalálható az ötszörös Wimbledon-győztes Venus Williams, a 18-szoros olimpiai aranyérmes Michael Phelps, a Seattle Seahhawks hazafutója Marshawn Lynch, a Texas Rangers első alapembere Prince Fielder és sokan mások.

A magazin főszerkesztője szerint minden évben sikerül magasra tenniük a lécet és sorozatuk az emberi testet, ezen belül is a sportolókét hivatott bemutatni, hogy milyen testekkel érik el azokat a bámulatos eredményeket, amelyek miatt az egész világ ismeri őket!

Hozzászólások