Gyorsan bővül Fésűs Nelly családja

Újabb családtag a színésznő és párja életében

2014/11/16

Nemrég született meg Elza, Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kislánya. Ám kiderült, hogy – a köztudattal ellentétben – nem négy, hanem öt fős lett vele együtt a család.

Már egy nappal Elza születése után közös képet posztolt saját Facebook oldalára Vajtó Lajos 25 éves fia, amint éppen újszülött kishúgát tartja a karjaiban. Így annyira már nem is olyan nagy újdonság a hír, miszerint Fésűs Nelly férjének közös gyermekükön kívül van egy idősebb fia is.

vajto
Vajtó Lajos és Ricsi (fotó: Bors / Végh István)

Az 54 éves üzletember őszintén elárulta a Borsnak, milyen kapcsolatot ápol felnőtt fiával: „Igen, valóban van egy felnőtt gyermekem, akit Ricsinek hívnak és már 25 éves. Tizenöt esztendős korában ismertem meg a fiamat. Amikor az édesanyjával Budapestre kötöztek, megkeresett, mert szeretett volna találkozni velem. Nem volt kérdés, hogy valóban az én fiam-e, hiszen amikor ránéztem, édesanyám vonásai köszöntek vissza. Nem véletlen, hogy gyermekkori képén az én kiköpött másom volt. Miután megismertük egymást, egyértelmű volt, hogy Ricsi mostantól a családunk tagja, és felveszi a Vajtó nevet.”

Azt nem lehet tudni, hogy Ricsi édesanyjával milyen a kapcsolata, az viszont biztos, hogy elégedett azzal, ahogy közös gyermeküket nevelte: „Tisztességesen és lelkiismeretesen nevelték fel a gyermekemet, és ennél nincs fontosabb. Ricsi intelligens, érett felnőtté cseperedett, akire nagyon büszke vagyok, ráadásul sportember. Az édesanyám rajongásig szerette, nagyon erős kötelék volt közöttük, s amióta ő nincs, rajtam még nagyobb a felelősség, hogy Ricsinek jó apja legyek.”

fesusnelly3

Fésűs Nelly természetesen a mindig is tudott a – mások által „eltitkoltnak” titulált – fiúról. Ők is jó viszonyban vannak, amit mi sem bizonyít jobban, mint Elza és Ricsi közös fotója.

Hozzászólások