Győzd le a berkit!

Készülj életed legőrültebb 2000 méterére!

2014/08/25

Izgalmas kaland, embert próbáló kihívások. A cél: legyőzni a berkit. Ez vár rád, ha nevezel az idei Woody Race versenyre. Ne hagyd ki, mert tied a pálya!

Mi is az a WOODY Race?

woodyrace_banner_250x250A Szegedi Ifjúsági Napok keretein belül megrendezésre kerül, egy eredeti kihívásokkal, küzdelmekkel és elképesztő akadályokkal teletűzdelt fesztivál show.  2000 méter hosszú extrém akadálypálya bulival, barátokkal és több mint 10 embert próbáló, de mindeközben szórakoztató akadállyal, egyedi időméréssel és Magyarország legnagyobb vízi csúszdájával!

A verseny idei kiemelt különlegessége, hogy sikerült több magyar olimpikont és sztársportolót, közéleti személyiséget a rendezvény mellé állítani, illetve a TV2 műsorának az Édes Élet sztárjának, Berki Krisztiánnak az együttműködését is elnyerni. Kiemelt küldetés a versenyen „a berki legyőzése, aki szombaton megméretteti magát a versenyzőkkel, valamint egész nap kíséri a fesztivált jelenlétével.

Az egyedi, kalandos versenyre 2014. augusztus 26. és 30. között kerül sor! Négy napon át folyamatos küzdelmek és buli!

Hogyan nevezhetsz?

Először is, fizess be 6900 forintot, online vagy készpénzben, majd kövesd figyelemmel a woodyrace.com oldalán a versennyel kapcsolatos híreket.

banner_ajandekMit tartalmaz a nevezési díj?

  • az adott futamnapra szóló egész napos SZIN Fesztiválbelépő
  • mobil és stabil elsősegélynyújtás
  • egyedi időmérés
  • válaszható beérkező csomag 1-/ásványvíz – tusfördő, 2-/ korsó sör – tusfürdő/
  • WOODY Race reklámfal fotózás minden befutónak
  • 5000 FT értékű kedvezménykupon

Nevezési díj nélkül a versenyzőknek a szervezők nem tudnak indulást biztosítani, így a nevezés érvénytelen. Nevezésre jogosult minden sportolni és futni szerető, amatőr és igazolt versenyző. A versenyen való részvétel minimum korhatára a már betöltött 15. életév és az érvényes személyi igazolvány.

És, hogy kik neveznek? A teljesség igénye nélkül néhányan a résztvevők közül

Hajdú Péter TV2 műsorvezető

Horváth Éva szépségkirálynő/műsorvezető

Kasza Tibor  énekes/műsorvezető

Vajda Attila Európa-Világ-Olimpiai Bajnok kenus

Kárász Anna Európa Bajnok kajakos

– dr. Bohács Zsolt Világ-bajnok kenus, politikus

– Juronics Tamás Kossuth-dijas táncos, művészeti vezető

banner_berkiAmi érdekesség, hogy Magyarországon először kerül ilyen futóverseny megrendezésre egy zenei fesztivál keretein belül. Felkészültél hát a kalandra? Képes vagy szembeszállni a sztárokkal? Nevezz és GYŐZD LE A BERKIT!

terkep

Hozzászólások