Győzike a saját neméhez vonzódik?

Elképesztő dolgokkal vádolják a showmant

2015/04/10

Győzike a férfiakat szereti, titkolt vonzalma miatt tűntek el a milliók a családi kasszából – legalábbis ez hangzott el a showman tárgyalásán az egyik alperes szájából.

Két éve húzódik a per Győzike és egy ruhaszalont működtető házaspár között, akiket azzal gyanúsított a rapper, hogy közel öt millió forintos tartozásukból mindössze hármat fizettek neki vissza, a maradék kettőt azonban nem.

Szerda délután azonban egészen új fordulatot vettek az események: az újabb tárgyaláson az alperes asszony olyan meglepő információt árult el, amit eddig a bíróság, sőt, a férje elől is titkolt.

Az asszony azt mondta: épp ő az, aki szívességet tett Győzikének, az öt millió forintot ugyanis ő maga tette zsebre a családi kasszából. Ezért kérte meg a házaspárt, hogy tegyen úgy, mintha a pénz náluk lenne kölcsönbe, mert három millió forintot vissza tud tenni, de a kettő hiányzik. A rapper ekkor vallotta be azt is, hogy valójában a férfiakhoz vonzódik, ám a sztárvilágban gyakran előfordul, hogy valaki azzal leplezi nemi identitását, hogy hírhedt nőkkel kezd viszonyba.

Győző és Bea
Győző és Bea hosszú évek óta élnek boldog házasságban

Győzike a vallomás hallatán teljesen kiborult, bírói figyelmeztetésre a tárgyalóterem előtt dühöve tette fel a kérdést: „Hogy jön ide, hogy b.zi vagyok-e vagy sem?!”

Nem csak a showman, de a felesége is döbbenten hallgatta végig az adós tanúvallomását, gyorsan meg is cáfolta, hogy bármi baj lenne Győzike nők iránti érdeklődésével.

„Erre már nem tudok gombot varrni, két év után kitalálták ezt a vad hazugságot. Nem tudom, ki hiszi el, hogy Győző a fiúkat szereti, mivel két gyerekünk van. Úgy érzem, ezzel a hihetetlen védekezésével női mivoltomban alázott meg az adósunk, mivelhogy én már olyannyira nem tudom a férjem szexuális érdeklődését fenntartani, hogy még a női nemet is megutálta, és a fiúkat szereti. A férjem és az én kapcsolatom a hitvesi ágyban ugyanolyan, mint 15-20 évvel ezelőtt – mondta Bea asszony felháborodva a Blikknek. 

Hozzászólások