Győzike a dzsungelbe költözik unokatestvérével

A családi viszály ellenére is együtt szerepel majd Gáspár Lacival

2014/09/09

Győzike – Az utóbbi időben egyre több sztár neve kerül összefüggésbe az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsora kapcsán. Most újabb két hírességről szereztünk tudomást, akik szintén ott lesznek a dzsungelben.

Köztudott, hogy Győzike nincs jó viszonyban unokatestvérével, Gáspár Lacival. Ennek ellenére mégis egy műsorban szerepelnek majd. Nem is akárhol…

A kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor pár évvel ezelőtt Bea születésnapi buliján verekedés tört ki. Garázdaság miatt indítottak eljárást, és több rokon is tanúskodott Gáspár Laci ellen, aki 90 ezer forintos pénzbírsággal megúszta az esetet.

Az énekes nem adott egyértelmű választ a Borsnak kérdésére: „Kérdezzétek meg az RTL Klub sajtóját, adhatok-e nyilatkozatot.” – ezzel azonban szinte megerősítette a híreszteléseket Gáspár Laci.

gasparlaci
Gáspár Laci (fotó: Bors/Teknős Gábor)

A csatorna kommunikációs osztálya nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni a lap állításait, de jövő héten kiderül minden a hivatalos sajtótájékoztató keretében.

Akikről eddig tudunk, hogy biztosan ott lesznek a dzsungelben Győzikén és Gáspár Lacin kívül: Baukó Éva, Aurelio, Aleska Diamond, és Szabó Zsófi.

Hozzászólások