Győzike Horváth Évával kavart?

Meggyanúsították a showmant és a modellt

2015/03/04

A szövevényes kölcsönzési perben Győzike már nem csak a pénze, hanem a becsülete után is fut, hiszen hírbe hozták az egyik legszebb magyar modellel. 

Jó ideje húzódik az a per, amelynek szereplője Győzike és egy házaspár, akiknek kölcsönt adott a showman. A vita tárgya az összeg. Győzi szerint 5, a házaspár szerint azonban csak 3 millióról van szó. Gáspár Győző egy videofelvételt vitt bizonyítékként, melynek kapcsán elárulja, kivel boronálták őt össze.

Evelin készítette rólam a mobiljával négy éve. Az esküvői ruhaszalonos feleségével beszélek a kölcsönről, aki azzal vágott vissza, hogy biztos csak hazudtam Beának, hogy ötmilliót adtam nekik, nem pedig hármat. Azt mondta akkor, én korábban azt meséltem, a szeretőimre, Horváth Évára és a dzsungelben megismert Szabó Patríciára költöttem a többi kétmilliót” – jelentette ki Győzike a Blikknek.

horvath-eva

A showman állítja: teljesen valótlan az, amit kitaláltak állítólagos hódításairól. Ő csak szeretné visszakapni a pénzét, és ezért mindent megtesz.

Az alperesek folyamatos ellentmondásba keverednek. Most is tagadják, hogy bármilyen összeget kértek vagy kaptak volna kölcsön, míg a bíróságon megtekintett videón a feleség elismeri, hogy ötmillió forintot kaptak és visszaadtak” – mondta Győzike ügyvédje.

A kölcsönt kérő egykori baráti pár férfi tagja azt állította a bíróságon, hogy a videón nem ismerhető fel a felesége hangja, ezért azt gondolja: manipulálták a felvételt.

Hozzászólások