Győzike nagy bajban van

10 milliós perre számíthat

2014/12/04

Ismét egymásnak feszült Győzike és a TV2. A showman szerződést szegett, kötbérének összege elérheti a 10 millió forintot is. 

Nagy hullámvölgyeket élt már meg Győzike és a TV2, hiszen alig pár hónapja menesztette a csatorna azért, mert bár az Édes élet zászlóvivője volt, olyat tett, amit nem lehetett elnézni neki: megengedhetetlenül viselkedett egy szerkesztővel. Ám a nézők visszakövetelték, a TV2 engedett a nyomásnak, és csúcsgázsiért újra szerződtette a Gáspár családot.

Győzi azonban – ki tudja, hogy szándékosan vagy véletlenül – közvetve feltűnt az RTL Klubon is akkor, amikor felesége a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt. Emiatt elindult a lavina, és Győzike vélhetően végleg magára haragította a TV2-t.

gyozike3

Amikor Gáspár úr felesége a dzsungelben volt, lányuknak, Virágnak nagyon hiányzott. Virág ezért megkérte édesapját, hogy üzenjen édesanyjának, és majd ha lehetőség lesz rá, akkor elküldik a videót a nyilvánosság kikerülésével. Gáspár úrnak nem volt tudomása arról, hogy az RTL Klubtól bárki is megkereste volna a családot azzal a céllal, hogy üzenjen nyilvánosan a dzsungelben lévő feleségének. Gáspár úr nem írt alá szerződést, és nem is adott meghatalmazást arról, hogy a felvételt élő műsorban leadják” – mondta a Blikknek Hajma Gyula Zoltán, Gáspár Győző menedzsere.

Információk szerint Győzikét 6 millió forintos gázsival vették vissza az Édes életbe, amiből 4 milliót nem kapott meg, épp az RTL-es szereplés miatt, és még többmilliós kötbért is fizetnie kell.

Gáspár Győző megszegte a TV2-vel kötött szerződését, a csatorna ezért érvényesíteni fogja az erre az esetre vonatkozó kitételeket. Ennek részleteiről nem adhatunk tájékoztatást, ez a szerződő felekre tartozik” – ismertette álláspontját a TV2.

Hozzászólások