Győzike padlóra került

Karácsony előtt egy vagyont kell fizetnie

2014/12/20

Győzike megemlegeti az idei karácsonyt, ugyanis ilyen „ajándékot” még soha nem kapott. Még az ünnepek előtt 10 millió forintos kötbért kell kifizetnie a TV2-nek.

Nem viccelt a TV2, amikor büntetést helyezett kilátásba azért, mert az élő szerződés ellenére Győzike az RTL Klubon szerepelt. A TV2 azért haragudott meg, mert amikor Bea asszony a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt, Győző videóüzenetet küldött neki, tehát a konkurens csatornán tűnt fel. Ráadásul épp abban a műsorban, ami kivégezte az Édes életet.

A kötbér összege 10 millió forint lenne, de mivel a TV2 az ügy miatt eddig visszatartotta 2,8 millió forintos fizetését, ezért már „csak” 7,2 milliót kell fizetnie a showmannek.

Sokkoló! Sokkoló ez az egész! Azért dolgoztam, hogy én fizessek? Szomorú ez az egész, nagyon szomorú. És nem csak a követelés, elsősorban az, hogy azok az emberek, akikkel egy hajóban eveztünk, a telefont nem veszik fel nekem. Szóba nem állnak az emberrel, csak küldik, küldik a leveleiket. Pedig lehetne velem beszélni, akár még fizetnék is, ha bebizonyítaná bárki, hogy jogos a követelés. De ehhez tisztázni kellene, miért és hogyan kerülhettem képernyőre az RTL-en. Ebben sem segít senki. Pedig nem kérek sokat, csak kezeljenek úgy, mint Berki Krisztiánt!” – jelentette ki a Borsnak Gáspár Győző.

gyozike5

A showman azt sajnálja a legjobban, hogy a büntetés miatt nem adhatja meg családjának karácsonykor azt, amit szeretett volna.

Tisztességesen dolgoztam hónapokig. A TV2 hívott vissza a műsorba, ők akarták, hogy ott legyek, most meg ezt csinálják velem? Én is édesapa vagyok, én is szerettem volna mindent megadni karácsonykor a családomnak, de ebből nem lesz semmi. Nem fogok vitázni, cigány gyerek vagyok, megmutatom nekik, mi a tisztesség meg a becsület” – mondta a Blikknek Győzike.

Bár Győző az ügy kirobbanásakor azzal védekezett, hogy nem tudott arról, hogy az RTL Klubon szerepelni fog. Azzal állt elő, hogy az ominózus videót kisebbik lánya, Virág készítette csak úgy, a maguk szórakoztatására, de az valahogy az RTL Klubhoz került. Sőt, nem csupán nem tudott erről Győzi, hanem panaszt is tett emiatt az RTL-nél. A TV2-t viszont nem hatotta meg a történet, a csatorna kijelentette, hogy szerződésszegés történt, és érvényesíti az erre vonatkozó kitételeket.

Hozzászólások