Győzike nem megy másik csatornához

Először hallotta, hogy beszélt volt szerkesztőjével

2014/09/11

Gáspár Győzike először szembesült azzal a hangfelvétellel, melyen megörökítették, ahogy az Édes Élet szerkesztőnőjével kiabál. A showman szerint az, hogy trágár kifejezésekkel illette a kollégáját és ordítva beszélt vele, csak a mentalitása része. Azt leszögezte: imádta a műsort, és nem akar másik csatornához menni.

Gáspár Győzi már a dzsungelbe készül, miután a TV2 felbontotta vele a szerződését az Édes Élet forgatása alatt történt bántalmazás miatt. A valóságshow hős nem tagadja, hogy idegességében leordította a szerkesztő fejét, de sosem rángatta meg a kolléganőjét.

„Átlagos forgatási nap volt, rögzítettük a jeleneteket, de a szerkesztőnek nem tetszett a felvétel, és már kilencedszerre akarta újrajátszani az egészet, pedig tudom, hogy nekem minden elsőre megy. Azt tudni kell, hogy én egy éve dolgozom ugyanazzal a szerkesztővel, akivel semmi problémánk nem volt, de azon a napon egy vadonatúj kolléga forgatott velünk. Én ugyanúgy viselkedtem a szerkesztővel, mint ő velem: kritizált, beszólt, erre én elkezdtem vele kiabálni” – mesélte Győzike felindultan.

gyozike7

Győzike úgy érzi, direkt állítják be bűnösként, ő ugyanis csupán felemelte a hangját a szerkesztővel szemben, de sosem bántalmazta a nőt.

„Én csak lekiabáltam a szerkesztőt és beültem a kocsimba, de rögtön hívtak, hogy menjek vissza. Elmondtam, hogy nem vagyok egy Kossuth-díjas színész, nem jártam a Színművészetire, ennél jobb nem tudok lenni, végül mégis visszamentem, de akkor már azt hittem, hogy a szerkesztő kirúgatott. Emiatt nagyon ideges voltam és hangosan ordítottam vele, de egyetlen újjal sem nyúltam hozzá. Erre ő beült az autóba és elkezdte videózni, ahogy én kiabálok. Az egészsajtó azzal volt tele, hogy Győzike megverte a szerkesztőjét – mindenki úgy állít be, mint egy vadállatot. Én még sosem vertem meg nőt, nem is fogok” – tette hozzá Győzike.

győzi1
Győzikét korábban pszichiátrián kezelték, még mindig nyugtatókon él

A Frizbiben Győzike meghallgatta a felvételt, melyet a helyszínen vettek fel, de szerinte normális, ahogy beszélt, mert ez az ő stílusa.

„Gyere ki és itt beszéljük meg! Hagy beszélgessek vele! Szét… neki a száját” – ordította akkor Győzike a megfélemlített szerkesztőnek. A showman most bevallotta: nem bírja már a hajtást, pszichésen gyenge és jelenleg is rengeteg gyógyszert, nyugtatót és antidepresszánst szed. Hogy mi lesz a további sorsa, azt még ő maga sem tudja, de nem akar másik csatornához menni.

Hozzászólások