Győzike szenzációs bejelentése!

Újra összeáll a Romantic!

2015/09/30

Gáspár Győző az ezredfordulón a Romantic nevű együttessel került be a köztudatba, de pár év múlva televíziós műsorai miatt már nem tudta tovább csinálni a zenekart, amely így fel is oszlott. Most Győzike úgy döntött, ideje újra életet lehelni a bandába, és visszatérni a popbizniszbe.

A Romantic nevű zenekar 1999-ben tűnt fel a magyar poppalettán, és olyan slágereket dobtak piacra, mint a Dal a távolból vagy a Szeretem őt. A zenekarban feltűnt egy roma srác zebramintás ruhában, ő volt Gáspár Győző, aki rövid időn belül Győzike lett, mert hogy felfedezte magának a televízió is.

A csapat eredeti tagjai az alapító mellett Jónás Andrea és Kunovics Katinka voltak, egy év múlva  Völgyi Zsuzsa lépett az előbbi helyére. A Győzike-show miatt azonban lehetetlenné vált a további zenélés, és öt album megjelentetése utéán, 2006 áprilisában a feloszlás mellett döntöttek. Egyik legnépszerűbb slágerük:

2009-ben egyszer már megpróbáltak újra életet lehelni a Romanticba, és új felállásban visszatérni, de akkor nem sikerült. A Bors megbízható forrásból megtudta, hogy Győzike most újra próbálkozik, ráadásul az eredeti, legnépszerűbb felállással, Völgyi Zsuzsával és Kunovics Katinkával együtt, és alig várja, hogy újra felvehesse a zebracsíkos öltönyt, amelytől 1998 óta elválaszthatatlan volt a színpadon és a klipekben.

Hozzászólások