Győzike újra a TV2-nél!

Hatalmas sztárgázsival vették vissza a showmant

2014/10/04
Győzike újra a TV 2-nél!

Úgy látszik nem édes az élet a TV2 sorozatában Gáspár Győző nélkül. A nézők legalábbis állítólag visszakövetelték a showmant.

Mint ismeretes, Győzike hatalmas botrány közepette távozott a TV 2 Édes élet  című sorozatából két hónappal ezelőtt, amikor is goromba viselkedése miatt a csatorna vezetősége azonnali hatállyal kitette őt a sorozatból. Akkor  ugyanis az egyik forgatáson Gáspár Győző csúnyán megrángatta a forgató stáb egyik hölgy tagját és gorombán szidalmazta is őt, sőt állítólag a stáb férfi tagjai mentették meg attól, hogy további bántalmazások érjék. Akkor úgy nyilatkozott a TV2, hogy elítélik a showman viselkedését és határozottan kiálltak munkatársuk mellett, ezért Győzikének azonnali hatállyal mennie kellett a sorozatból.

A nézők viszont úgy találták, hogy a sorozat nem teljes nélküle, vagy legalábbis szeretnék őt újra látni a képernyőn.

fotó: www.parameter.sk
fotó: www.parameter.sk

Győzike időközben állítólag elkezdte már a tárgyalásokat az RTL Klubbal, sőt felesége el is utazott a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására Afrikába. Győzi a Való Világ háttérműsorában lett volna műsorvezető.

A TV2 ezért hatalmas összeget kínált fel neki, hogy újra szerepeljen a sorozatban – meghajolva a nézők kívánsága előtt. Az összeg 6 millió forint a Blikk értesülése szerint. Hogy ez igaz-e vagy sem, azt nem lehet pontosan tudni. Úgy tűnik, hogy az óriási sztárgázsi megtette hatását, mert Gáspár Győző folytatja szereplését az Édes élet című sorozatban. A TV2 terápiára is kötelezte őt a szerepléssel egy időben.

“Gáspár Győző több ízben bocsánatot kért a csatornától és a bántalmazott lánytól is. Részünkről nincs változás tettének megítélésével kapcsolatban, azzal a feltétellel kezdtük el vele a forgatást, hogy a kamerák előtt aláveti magát egy indulatkezelési terápiának, jó példát mutatva ezzel azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője, aki azonban nem erősítette meg az említett összeget.

“A mai napon visszatértem a TV2-höz, megint édes az élet! A múltat magunk mögött hagyjuk, bocsánatot kértem mindenkitől, mától tiszta lappal folytatjuk! A visszatérésem feltétele az volt, hogy elmegyek egy kezelésre, ahol megoldják az indulatkezelési gondjaimat. Vállaltam, mert az akarok lenni, aki régen is voltam: szórakoztató és vicces!” – mondta Gáspár Győző. (forrás: Blikk)

Hozzászólások