Győzikét brutálisan megalázták

Testközelből élte meg a rasszizmust

2015/10/13

Győzike szörnyű helyzetbe került: a showmant a származása miatt nem szolgálták ki egy autókölcsönzőben!

Gáspár Győző teljesen kikelt magából, amikor tegnap egy autókölcsönzőben az igazgató elutasította a kérését egy autóra, amelyet el akart vinni. A férfi arra hivatkozott, hogy „zsidóknak és cigányoknak” nem ad bérbe kocsit.

A showman természetesen nem hagyta annyiban az ügyet, és a Fcebook oldalán szólt vissza az igazgatónak, nem kímélve őt, ráadásul a fényképét is megosztotta.

gyozike7
Győzike teljesen kiakadt!

„A mai napon mikor az autó átvétele esedékessé vált, közölte velem, hogy „zsidóknak és cigányoknak nem adok bérbe autót!” 18 éves pályafutásom során ilyen primitív, kétszínű, nyálas emberrel még nem találkoztam, és kérdezem, hogy lehet egy ilyen ember igazgató? Aki rasszista, és utálja a zsidókat és a cigányokat! Felháborító hogy ilyen emberek élnek ebben az országban! És Ő ilyen aljas,sunyi, és gyáva, és ezek szerint mindig utólag közli csak az ügyfeleivel, hogy mennyire utálja őket, csak azért mert más a vallása, vagy a bőre színe! Eddig is tudta, hogy nem vagyok Kínai vagy Olasz gyerek, tudta pontosan hogy cigány vagyok, azok közt is az egyik legnagyobb – írta felháborodottan a Facebook oldalára Győzike, ahol egy képet is megosztott az illetőről.

Hozzászólások