Győzikét csapdába ejtette a NAV?

Nem tud lekerülni az adóslistáról

2015/07/31

Még mindig több mint tízmilliós adótartozása van Gáspár Győzőnek, működő cég azonban nincs a nevén. Miből épült akkor a luxusvilla?

A második negyedévben is szerepel Győzike neve a NAV listáján, melyen azok a magánszemélyek kapnak helyet, akik legalább 10 millió forintos adótartozást halmoztak fel. Az énekes felesége, Bea asszony azonban lekerült a listáról.

Meglepő azonban, hogy egyetlen cég sincs Gáspár Győző nevére bejegyezve, pedig az elmúlt években több cég adatai között is szerepel a neve. Ezek profilja nagyrészt előadó-művészet, de cégei foglalkoztak gépjármű-kereskedelemmel, autóalkatrész-kereskedelemmel, filmgyártással és -terjesztéssel, könyvkiadással is – legalábbis a papírok szerint.

Ezeken a cégeken azonban sorra túladott, és később mindegyik csődbe ment.

A Gáspár család akkor találkozott először az adóhivatallal, amikor az RTL Klubon futó Győzike Show bevételei után elfelejtettek befizetni 22,2 millió forint adót. Akkor a bíróság Győzit és feleségét is felfüggesztett, egy év hat hónap és egy év nyolc hónap börtönbüntetést kaptak.

gasparcsalad
Bea asszony lekerült a listáról, Győzinek azonban még mindig milliós az adótartozása

Azóta ebből valamennyit törlesztettek, ám Gáspár Győző még 2015 második negyedévében is szerepel a tízmilliós tartozásnál többel rendelkezők listáján, míg felesége, Bea asszony már lekerült róla.

Ahhoz képest, hogy hatalmas adótartozása van, Győzike nagyon büszke arra, hogy salgótarjáni házukat gyönyörűen felújította, egy igazi luxusvillát varázsolt belőle, sőt, nem veti meg a luxusautókat sem, amelyek mellett mindig nagyon büszkén pózol. 

Olvass még Győzikéékről!

Hozzászólások