Gyula megdöbbető döntése után könnyek az Éden Hotelben

Kezdődik a ˝Nagyok Játéka˝

2015/05/20

Az utóbbi napokban Gyula körül forgott minden az Éden Hotelben, akinek kezében volt a döntés, hogy egy párt hazaküldhet a játékból. Mindenki veszélyben érezte magát, és maga a döntéshozó is érezte a hatalmat a kezében, amivel akár egy nagyvadra is rámehet. Döntésével mindenkit meglepett, sokaknál elszakadt a cérna.

A döntés meghozatalakor Gyula előtt felálltak a párok a medence szélén, és neki azt a kettőst kellett belöknie a vízbe, akit haza akar küldeni. Mindenkinek elmondta a véleményét, Bencét figyelmeztette, hogy ne érezze magát annyira biztonságban, Peti és Marianna pedig megkapta, hogy bezárkóztak, és nem érdekli őket már senki sem.

Elárulta a döntés előtt, hogy a választott pár fiútagját eleinte nem kedvelte, de később megváltozott róla a véleménye, és reméli, kezdődő barátságuk az Éden Hotel után is folytatódik. A lány érkezésének nagyon örült, azt azonban most sem érti, hogy miért távolodtak el ennyire egymástól.

És mikor a feszültség már elérte a tetőpontját, belökte a vízbe a választott párosát, amin mindenki megdöbbent. Többen kiakadtak, és senki sem tudta visszatartani a könnyeit.

Forrás: TV2

Hozzászólások