Gyülekezet vagy meztelenkedés? – Ezt választotta Éden Naomi!

Elhagyta a családját

2015/02/23

Válaszút elé kényszerült Éden Naomi: édesapja nyomására a vallás mellett kellett volna letennie voksát, de ő nem kért ebből. Az aktfotózásból annál inkább.

Éden Naomi ugyan még csak húsz éves, máris komoly aktfotó-gyűjteménnyel rendelkezik. Kiderült: sanyarú sorsa miatt kellett meztelen fotózásokat vállalnia. A TV2 új taktikai reality-jének színpadias viselkedésű, fülsértő beszédű szőkeségének komoly döntést kellett meghoznia, édesapja ugyanis azt szerette volna, ha a többi családtaghoz hasonlóan Éden Naomi is beáll egy gyülekezetbe. A lány nem Isten hívó szavát választotta, mégis a paradicsomba – de legalábbis az Éden Hotelbe – jutott.

Tizenhat éves lehetett, amikor az édesapja válaszút elé állította: csatlakozik a Jehova Tanúi nevű vallási közösséghez, vagy elhagyja a családi fészket. Naomi az utóbbi mellett döntött, édesapja és testvére pedig a közösség szabályai szerint élte tovább az életét. Négy éven át nem is hallott róluk, s családi segítség híján kénytelen volt gyógymasszőrként és aktfotózásokból eltartani magát. Ezek a képek is abból az időszakból származhatnak” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Éden Naomi
A szőke lány idomait a ma este induló Éden Hotelben is megcsodálhatják a nézők

A gyülekezet szerint az Éden Hotelben mától látható Naomi apukája nem tartozik felelősséggel felnőtt lánya tetteiért.

A lány édesapját nem terhelheti felelősség, felnőtt ember a lánya, saját maga dönt az életéről. Hitvallásunk szerint igyekszünk a fiatalokhoz eljuttatni az üzenetünket: próbáljanak meg a Biblia erkölcsös, irányadó mértékei szerint élni” – jelentette ki a napilapnak Simon András, a Jehova Tanúi közösség szóvivője.

Hozzászólások