Gyurcsány Ferenc gyesen!

Felesége szerint a politika megvárja, míg babázik

2014/09/17

Gyurcsány Ferenc és felesége februárra várja kisbabáját, de Dobrev Klára nem szeretne az anyaság miatt kiesni a munkájából. ezért néhány hétig biztosan az ötszörös apuka lesz a csöppség mellett.

dobrev fb
Már gömbölyödik Dobrev Klára pocakja (Fotó: Facebook)

Sokáig titkolták, de végül napvilágra került a hír, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és felesége gyermeket várnak. A pár régóta tervezte a család bővítését, aminek a szinte már felnőtt gyerekeik is örülnek.

„Tervezett volt. Régóta sokat beszélgettünk róla, csak mindig azt mondtuk, hogy „Majd a következő év úgyis nyugodtabb lesz!” Aztán persze nem lett az. De elérkezik egy pillanat, amikor már nem lehet tovább várni – nyilatkozta Dobrev Klára a hvg.hu-nak.

Gyurcsány és harmadik felesége négy gyereket nevel: Anna és Tamás a közös csemeték, Péter és Bálint pedig a volt miniszterelnök előző kapcsolatából született. Mivel már majdnem mind nagykorúak, biztosan besegítenek majd a pici körül – épp úgy, ahogy apukájuk is, aki bevállal néhány szabadnapot, hogy babázhasson.

„Egyelőre inkább attól tartok, hogy mivel nagy családban élünk együtt, hét felnőtt jut majd erre az egy szem gyerekre. A lehető legkevesebb időre akarok kiesni a munkámból, így mondtam is a kollégáimnak, hogy legfeljebb két-három hónapot nem leszek majd. Mi abban a modellben hiszünk, ahol közös a szülők felelőssége, az apukák is otthon maradnak a picivel pár hónapot. Feri is így akar tenni, lesznek olyan hetek, akár egy hónap is, amikor ő marad otthon és én fogok bemenni dolgozni. A politika meg fogja várni – tette hozzá Dobrev Klára.

Hozzászólások