Ha ezeket érzed, ideje szakítanod a pároddal

Figyelj a jelekre!

2019/05/27

Egyes kapcsolatokban eljön az a pont, mikor itt az ideje szakítani. Ez nagyon nehéz döntés, azonban akadnak olyan jelek, mikor érdemes valóban szakítanod. 

Ideje szakítanod vele, ha…

…azon agyalsz, milyen lenne valaki mással az ágyban.

Az egyáltalán nem baj, ha időnként erotikus álmaid vannak egy másik emberrel, hiszen az elképzelés és a valóság két teljesen különböző dolog. Ha azonban azt veszed észre, hogy állandóan arra gondolsz, milyen lehet az ágyban, vagy folyton elképzelsz vele egy csodás, boldog életet, akkor ideje beszélned a jelenlegi pároddal. Különösen súlyos a helyzet akkor, ha úgy érzed, bárkivel lefeküdnél, csak a pasiddal ne kelljen.

…úgy érzed, a szerelmed egyszerűen túl tapadós.

Egyetlen kapcsolatnak sem tesz jót, ha az egyik fél rátelepszik a másikra. Azt vetted észre, hogy bármit megtesz azért, hogy minden idődet vele töltsd a barátaid helyett? Úgy érzed, sokszor manipulál, zsarol? Akkor ez már nem szerelem sajnos és ideje kimondanod, hogy itt a vége. Valószínűleg mindkettőtöknek jobb lesz így.

par

…nem ugyanott tartotok az érzelmek terén.

Előfordul olyan, hogy az egyik fél már nagyon szerelmes, miközben a másiknak még kell egy kis idő, hogy igazán engedni tudjon az érzéseinek. Ez normális. Ha azonban már évek óta együtt vagytok, mégis úgy érzed, hogy te vagy ő nem érez „eleget”, akkor ez a kapcsolat feltehetően soha nem fog igazán működni, ennyi volt benne.

…unatkozol a kapcsolatban.

Hiába mindenféle közös program, egyszerűen nem élvezed a párod társaságát valamiért? Hát, ez egy nagyon komoly jele annak, hogy ami volt, elmúlt köztetek. Ideje továbblépni.

forrás

Hozzászólások