Ha így viselkedik a pasi, nem jössz be neki!

Eláruljuk mire figyelj a randin!

2015/02/10

Hiába vagy szép, csinos és kellemes társaság, nem biztos, hogy bejössz a férfinak, akivel randizol. Ha így viselkedik a pasi, biztos, hogy te vagy álmai asszonya.

1. Ha a pasi keresztezett karokkal, vagy összekulcsolt kezekkel ül veled szemben, az egy kész stoptábla a számodra. Ezzel ugyanis arra utal testbeszéde, hogy nem akar közel engedni magához, nincsenek veled titkolt szándékai.

2. Az a pasi, aki odavan egy nőért, folyton a szemkontaktust keresi, sőt, szinte bámulja őt. Az tehát, ha a férfi nem nagyon néz a szemedbe, vagy ha igen, akkor csak egy-egy pillanatra, teljesen közömbösen, arra utal, hogy nem próbál meghódítani. Vigyázz, ne keverd össze ezt azzal, ha a pasi zavarában nem néz rád.
iStock_000002075984_Small

 

3. Minél közelebb helyezkedik el hozzád a pasi, annál jobban tetszel neki. Ahhoz ugyanis, hogy lopott, véletlennek álcázott érintéseket tudjon eszközölni, az kell, hogy ne legyetek túl távol egymástól. Ha tehát tőled távolabb ül le, akkor nem akar tőled semmit.

4. Már találkozásotok elején árulkodó, hogy néz a pasi. Ha csak köszön, esetleg két puszi keretében, de közben a tekintete másfelé irányul, akkor nem tetszel neki. Ha azonban üdvözléskor tágra nyílt szemekkel végigszalad a tekintete a testeden, és közben mosolyog, bejössz neki.

5. Ha a pasi a randin minden mással foglalkozik, csak veled nem, például babrálja a mobilját, telefonál, túl hosszasan nézegeti az étlapot,vagy bármi hasonló, akkor sajnos valószínűleg teljesen érdektelen irányodban.

iStock_000015888248_Small
6. Az a pasi, aki a randin végig intenzíven gesztikulálva saját magáról beszél, de kérdezni nem kérdez, egyrészt rettenetesen nagyképű, másrészt pedig érdektelen a nő irányában. Élvezi annak figyelmét, és tetszik neki, hogy ő a nő számára érdekes, ám nem viszonozza a rajongást.

Hozzászólások