Ha luxusprosti vagy az jó és még divat is!

Ha luxusprosti vagy már nem is számítasz kurvának!

2017/07/21

Manapság ha valaki luxusprosti az óriási kiváltságokkal, fényűző élettel és kapaszkodj meg: tisztelettel jár! A mai kéjhölgyek bizony példaképpé váltak! 

Már az ősidőktől kezdve létezik egy szakma, mellyel a nők könnyű pénzhez juthatnak, a férfiak pedig könnyed kielégüléshez. Nevezhetjük szakmának, mert végülis az, de valljuk be minden jöttmenttel ágyba bújni pár ezer forintért nem különösebben karrierépítés. Ellenben ha luxusprosti vagy az már az! Az egy életpálya, tiszteletbeli szakma, sőt még a tinilányok példaképe is lehetsz, ha jó helyekre tolod a popsid!

Egy biztos: mindenki ismer legalább egy luxusprostit. Ha azt hiszed, hogy te nem, akkor nagyon nagyot tévedsz! Nézz csak fel az Instagramra és meglátod telis-tele van hostess lányokkal, szuper szerencsés “gazdag pasit szereztem magamnak, és a pénze nekem alanyi jogon jár” Birkin táskávak feszítő hölgyeményekkel. Mindemellett azt is nyugodtan megnézheted, hogy ezek a lányok általában nem az átlagos, szép arcú, normál méretű (relatív) mellel rendelkező csajok. Ha nincs minimum a melled és a szád plasztikáztatva (mondom minimum!) felejtsd el, hogy ezekbe a körökbe tartozhatsz. Ha nem adatott meg a lehetőség, hogy az alap elvárásokkal indulj a piacon először is szerezz magadnak egy pénzes, de nem túl eszes férfit, aki kifizeti, hogy valami szuper ismert plasztikai sebész átszabjon. Ha ez megvan és behúztál tőle egy kocsit is, indulhat a vadászat a nagy halak után. 

prosti

Természetesen minden milánói, párizsi, balatoni, stb. hétvégéről posztolj, hogy a szintén hostesskedésből és modellkedésből élő barátnőid lássák.  Jaj, a legfontosabb! Majdnem elfelejtettem… ha menő akarsz lenni, keresd fel a legflancosabb éttermeket és néha mindenképp nyomj onnan egy check-in-t különben eltűnsz a süllyesztőben. 

A fent leírtak természetesen ironikusak, és attól, mert valakinek mű melle van, kellemes éttermekbe jár és sokat posztol még nem tekinthető kurv  hostess lánynak. Mindenkinek a saját gyomra dönti el, hogy mit bír befogadni és mit nem. Az egészben az elkeserítő az, hogy ezeket a nőket több tízezren követik a közösségi oldalakon és sajnos egyre többen az életben is. A tinilányok mind ilyen pompás, jachton pózolós, ajándékokkal elhalmozott életre vágynak. Kell ez nekünk? 

(photos: iscon.us, buzzsouthafrica.com) 

Hozzászólások