Ha mindened a kutyád, ezt próbáld ki -a házikedvenc egészségéért

Quebeck, mert #Szenvedélyünkakutya!

2018/04/13

Rohanó és változó világban élünk, ahol sok mindenre nem jut elég idő. De az életnek vannak olyan területei, amelyeken nem akarunk kompromisszumokat kötni: ez a gyerek és a házikedvenc.

Ha pedig gyermekeinknek a legjobbat adjuk, miért érnénk be a kutyánknál kevesebbel? Ahányan vagyunk, annyi féle módon tartjuk és neveljük kedvenceinket. Ahogy mi emberek különbözünk, úgy a kutyáink sem egyformák, kicsiknek és nagyoknak egyaránt más és más gondviselésre van szüksége.

Lehet épp egy öleb, munkakutya, vagy akár díjnyertes versenyző, minden állat életminőségére döntő hatással van a táplálkozás minősége. A piacon fellelhető tápszerek, és a laikusként elégnek hitt vitaminbevitel azonban nagy általánosságban vészesen kevés a négylábúaknak. Emberként a saját bőrünkön érezzük, ha felborul a vitaminháztartásunk, de vajon náluk is észrevesszük ezt?

A Quebecknél folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kutyák szebb és hosszabb életet éljenek, hogy erre minden gazdának elérhető alternatívát biztosítsunk. Magyar cégként, saját fejlesztésű és gyártású termékeinkkel illóolajok és gyógynövények hatását építik kedvenced étrendjébe.

quebeck2

Ez mind oké, de miért válasszátok PONT őket?

Mert állatorvosi, állattenyésztői szakértelemmel, magas színvonalú technikai háttérrel, a folyamatos fejlődés jegyében néznek szembe a problémákkal, a megelőzésre fektetve a hangsúlyt. Mert azon dolgoznak, hogy a természetes alapú étrendkiegészítők és vitaminok a jövőben a felelős állattartás alappillérei lehessenek!

Mert folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységükkel törekszenek az állategészségügy kihívásaira megoldást találni, és ennek megfelelően bővíteni a termékpalettát.

Ráadásul mindezt bárki számára megfizethető áron, gyógyszermentes kivitelben és prémium minőségben teszik. Tőlük, Nektek – Együtt

Quebeck, mert #Szenvedélyünkakutya!

A Facebookos elérhetőségért kattints IDE, illetve Instagramon is tudjátok követni a Quebeck oldalát! 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Hozzászólások