Háborognak a nézők: két zsűritagot menesztenek a Konyhafőnökből

Vajon kik jönnek a helyükre?

2016/01/31

Bár hatalmas sikereket ért el A Konyhafőnök című műsor, az új évadban mégis nagy változások lesznek. A háromból két zsűritag távozik.

A közönség imádta A Konhafőnök három zsűritagját: Főrdős Zét, Bernáth Józsefet és Vajda Pierre-t, éppen ezért óriási felháborodás fogadta a Bors cikkét, miszerint a tökéletesen működő hármasból csupán egyetlen személy marad képernyőn az új évadban.

A Konyhafőnök három, míg a Junior egy nagyon sikeres őszi évadon van túl. Természetes, hogy a legjobb formátumaink zsűrijének összetételén bizonyos idő után változtatunk. Ez történik most A Konyhafőnök esetében is, már megvannak, hogy kik alkotják az új háromfős zsűrit, ki távozik és ki maradhat, illetve ki, kik érkezhetnek a műsorba, az egyelőre legyen a mi titkunk, de időben bejelentjük a nézőinknek” – mondta a Bors kérdésére Pécsi Norbert, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Fördős Zé
Talán Fördős Zé marad a műsorban

Vélhetően Bernáth József és Vajda Pierre lesz az, aki búcsút int a nagysikerű produkciónak. Bernáth Józsefről köztudott, hogy sokat dolgozik külföldön, így feltételezhetően azért távozik, mert nem tudta összeegyeztetni a forgatásokat és egyéb elfoglaltságait. Fördős Zé korábban jelen volt az RTL Klub életében, hiszen a Szárnyas Ízvadász című műsora jó ideje megy a csatornán, így valószínűleg tőle nem válnak meg, a hármasból ő lehet az egyetlen, aki továbbra is A Konyhafőnök zsűritagjaként folytatja.

Hozzászólások