Háború dúl Gáspár Győző családjában?

Evelin nyilvánosan szólt be az apjának

2015/10/26

Gáspár Evelin nem kíméli az édesapját: a fiatal lány sorra beszólogat Győzikének a Facebookon.

Azt senki nem tudja biztosan, mi folyik a Gáspár családban, de hogy Győzike és Evelin között óriási szakadék van, az biztos.

Gáspár Győző évek óta keményen edz, és elmondása szerint már 65 kilótól sikerült megszabadulnia. A showman nemrég a Fitparádén járt, ahol azt nyilatkozta, hogy bár nagyon inspirálják őt a testépítők, nem tervezi, hogy ő maga is erre adja a fejét. Ettől függetlenül előszeretettel pózolt a tökéletesen kidolgozott testű fiúkkal, ám ez nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Az egyik képhez, melyet a Facebook oldalára tett fel, saját lánya, Evelin kommentelt egy nem éppen kedves üzenetet: „Artista parádé” – írta a fiatal lány, és hozzá 13 darab ürülék kupacot is mellékelt. Hogy Evelinnek miért szúrja ennyire a szemét apukája pózolása, azt nem tudjuk, mindenesetre Gáspár Győző belájkolta a kommentet, sőt, meg is köszönte a lányának az „elismerő” szavakat.

gyozike evelin
Evelin nem titkolta az érzéseit

Nem ez volt az elő eset, amikor Evelin keményen beszólt a saját apjának mindenki előtt. Korábban Győzi egy fotót posztolt az oldalára, amelyhez félreérhetetlenül azt írta, hogy gratulál a lányának az eljegyzéséhez, és sok boldogságot kíván Evelinnek. A Romantic frontemberének lánya azonban nem vette jó néven, hogy az apja hazugságokat állít, és azt írta neki: „Tiszta SZÉGYEN”.

Hatalmas fordulat a Gáspár család életében: Győzike nagyobbik lánya, Evelin férjhez megy! Olvass tovább!

gáspár evelin

Hozzászólások