Hajdú okkal volt féltékeny Kaszára?

Sarka Kata elárulta a titkot

2014/11/25

A zöldszemű szörny a sztárok életében is jelen van. Sarka Kata rendkívül dekoratív kétgyermekes anyuka, így nem is csoda, hogy Hajdú Péter féltékeny a feleségét körülvevő férfiakra.

Kasza Tibi bombanőként konferálta fel Sarka Katát a tegnap esti show-ban. Ekkor még nem tudta, hogy korábban okozott némi fejtőrést és kellemetlen pillanatot – a mára már barátjává vált – Hajdú Péternek.

hajdusarka

Joshi Bharat, Cseke Katinka és Mrs. Frizbi a féltékenység témakörét járta körbe a műsorvezetővel. Kiderült, hogy a Jóban Rosszban színésznője hajlamos verekedni is, ha veszélyeztetve érzi saját pozícióját párkapcsolatában, Joshi Bharat pedig nem tudta értelmezni a puszi jelentését évekkel ezelőtt, ami a kulturális különbségekből adódott. Tibi már épp átugrotta volna Katát a témát illetően, de ő nem hagyta magát.

Először saját féltékenységéről vallott. Elárulta, hogy előfordult még a kapcsolatuk elején, hogy belenézett Hajdú Péter telefonjába, és amikor megtalálta a túlzottan is nyomulós hölgy üzeneteit, kiderítette hol dolgozik, majd elbeszélgetett a főnökével – ezután nem kellett többet bemennie az ostromló hölgynek.

kasza

Végül pedig fény derült a nagy titokra is. A kezdeti időkben még se veled, se nélküled kapcsolatban éltek Katáék. Ebben az időszakban találkozott Kasza Tibivel egy közös munka kapcsán, ami mi más is lehetett volna, mint a fotózás. Az énekes ajándékba adta saját CD-jét Katának, aki az autójában hallgatta Tibi dalait. Mikor újra összejöttek Hajdúval, megtalálta a lemezt, ami annyira felidegesítette, hogy azonnal kidobta a kocsi tetőablakán, az M7-es autópályán.

A showmant sokkolta a hír, de természetesen ez a múlt. Nagyon jó kapcsolatot ápolnak, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy Dávidka, Kata és Péter kisebbik gyermeke Pókember helyett ma már Kasza Tibi szeretne lenni, ha felnő.

Hozzászólások