Hajdú Péter beperelte Puzsért

Kétmillió forintot kellene fizetnie a megmondó embernek

2014/09/04

Már egy ideje szem- és fültanúi lehetünk annak az adok-kapoknak, amit Hajdú Péter és Puzsér Róbert folytat egymás ellen. A Frizbi producer-műsorvezetője besokallt, ezért jogi útra terelte a vitát.

Tegnap kapta kézhez Puzsér Róbert a bírósági idézést, miszerint megsértette Hajdú Péter hírnevét. A műsorvezető nem kevés pénzt követel sérelmei orvoslására a megmondó embertől.

„Ma bírósági idézést kaptam. Hajdú Péter kétmillió forintot követel tőlem, mondván: megsértettem a jó hírnevét. Az első tárgyalás jövő csütörtökön lesz. Vagyis kaptam nyolc teljes napot, hogy a terjedelmes periratból felkészüljek.

A vádak első látásra nevetségesnek tűnnek. Hajdú valójában nem is engem perel, hanem a személyére vonatkozó szólás és véleménynyilvánítás szabadságát igyekszik felszámolni. K***a sz*r világban élnénk, ha egy médiapszichopatáról nem lehetne leírni, hogy médiapszichopata.

Szerencse, hogy ma délelőtt otthon voltam, mert pénteknél előbb nem lett volna időm elmenni a postára.

Érdeklődve, de illúziók nélkül várom, hogy miként fest testközelből a magyar igazságszolgáltatás.”

hajduvspuzser

 

Ezzel a szöveggel osztotta meg rajongóival és követőivel felháborodását Puzsér, akik közül már 91 ember megosztotta, és majdnem 1500 lájkolta a bejegyzést.

De vajon mi lesz a – lassan elmérgesedett – vitájuk vége?

Hozzászólások