Hajdú Péter borsos árat fizet Friderikuszért?

Egy bennfentes kiszivárogtatott információi…

2015/08/01

Összezárva Friderikusszal – ez történt mostanában a sztárokkal, ugyanis a haza hírességek egyes képviselői egy egész napot töltöttek a népszerű műsorvezetővel, aki ez idő alatt igyekezett minél több mindenre fényt deríteni vendégei életéből, amely a nézők számára is izgalmas lehetett. A műsor véget ért, ám úgy néz ki, nem örökre.

A TV2 egyik dolgozója titkos részletekkel látta el a Blikk újságíróját, így derülhetett ki az a belső információ, miszerint Friderikusz Sándor „fizetésemelést” kért Hajdú Pétertől. Állítólag nem is akármilyen összegben. Az értesülés szerint egyelőre nem tudnak megegyezni, ugyanis a magyar televíziós legenda 30 millió forintért folytatná műsorát, ám a producer csak 20 milliót ajánlott neki.

hajdupeter3

„A műsor folytatásáról még valóban nem írtuk alá a szerződést Friderikusz Sándorral. Akit egyébként messze a legjobb tévésnek tartok Magyarországon, így bármekkora összeget kérhetne, de erről természetesen nem adok ki információt” – árulta el az eset kapcsán Hajdú Péter.

A lap megkeresésekor Friderikusz Sándor még nála is szűkszavúbban nyilatkozott, vagy inkább viccelődött: „Hogy húszmillió? Meg harmincmillió? Lehetne 200 millió is…”

A fecsegő bennfentes azonban megnyugtatásul közölte, a műsor kedvelőinek nincs miért aggódniuk, hiszen mindenkinek érdeke, hogy újra képernyőn láthassuk Fridit összezárva celebvilágunk képviselőivel.

Osszezarva_friderikusszal_logo_RGB

Hozzászólások