Hajdú Péter megríkatta Kulcsár Edinát

Exkluzív interjú a világ második legszebb hölgyével

2014/12/18

Az idei Miss World Hungary volt Hajdú Péter vendége tegnap este. Hatalmas sikere mellett nehéz gyermekkoráról is faggatta Kulcsár Edinát a Frizbi műsorvezetője. Az első udvarhölgy kendőzetlen őszinteséggel és könnyeivel küszködve mesélt a kamerák előtt.

Történelmet írt Kulcsár Edina vasárnap este, amikor 125 nemzet szépségkirálynői közül őt választották ki a második legszebbnek. Sikerének titkát gyermekkorának és neveltetésének tulajdonítja, ugyanis szerinte a külső kevés lett volna egy ilyen versenyhez. Fontos, hogy a kiválasztottak át tudják érezni az emberi sorsokat és azt, amit a későbbiek folyamán képviselniük kell a jótékonysági feladataik alkalmával.

kulcsaredina3

Edina édesanyjával és dédnagymamájával nőtt fel. Ők egy szobában éltek hárman a kétszobás panellakásban. Mivel anyukája – aki állami, majd pedig nagymamája gondozásában élt – 18 évesen hozta világra Edinát, így még szinte ő is gyerek volt, ezért a tanulmányaira kellett koncentrálnia. A dédmama volt a családfenntartó, aki a nyugdíja mellett munkát vállalt, hogy el tudja tartani családját.

Az egyik legmélyebb emléke a szegénységükkel kapcsolatban az volt, amikor nem volt pénzük karácsonyfát venni, de mikor december 23-án az egyik buszmegállóban álltak, az arra haladó kamionról leesett egy fa, így nem kellett ők is feldíszíthették szentestére.

Az sem volt könnyű számára, amikor az iskolában társaitól rendszeresen azt hallgatta, miket kaptak otthon, vagy amikor mindenki ment a büfébe vásárolni, neki viszont nem volt rá pénze. Elhatározta, hogy saját gyermekének meg fog adni mindent, amit neki nélkülöznie kellett. Középiskolai tanulmányai mellett műkörmösként dolgozott otthon, de érettségi után már inkább a külföldi modellkedésre koncentrált. Párjával 19 éves korában ismerkedtek meg, így azóta teljesen megváltozott az élete, és úgy érzi sikerén is osztoznak.

Régimódi lánynak tartja saját magát, ezért egyáltalán nem fél attól, hogy nem fog tudni ellenállni a kísértésnek, amikor az erősebbik nem ostromolja majd az elkövetkezendő időkben.

kulcsaredina7

Teljesen más embernek tartja magát, mint amilyennek az átlagot. Elmesélte, hogy már gyerekként is szívén viselte az emberi sorsokat. Hajdú Péter szerint ez többek között ez dédnagymamája iránt érzett szeretetéből is adódik. Ekkor Edina nem tudta visszafogni könnyeit, sőt bevallotta, hogy gyerekként mindig azt kérte, hogy még 10 évig mindenképp maradjon vele a dédije, aki azóta is rendkívül büszke rá, és a technikával is megküzd azért, hogy rendszeresen tarthassa a kapcsolatot szépségkirálynőkkel leküzdve a távolságokat is.

Hozzászólások