Hajdú Péter összeveszett a Korda-házaspárral

Lemaradtak a plakátról, megsértődtek

2015/08/25

Hajdú Péter csapata szervezi a miskolci sörfesztivált, de kisebb baleset történt, mert a rendezvény plakátjára nem került fel a Korda György-Balázs Klári páros, akik szintén felléptek volna. Emiatt viszont lemondták az egészet.

“Sajnos valóban az történt, elfeledkeztek rólunk. Meglepetten vettük észre, hogy még a plakátra sem kerültünk fel. Ezek után természetesen nem lépünk fel” – mondta a Blikknek a 76 éves Korda György, akinek emiatt négy fellépést kellett lemondania feleségével.

A szervező Hajdú Péter némileg másképp emlékszik a történtekre. “Még nem is volt aláírt szerződésünk Korda Györggyel és Balázs Klárival, ennek ellenére nagy örömmel láttuk volna őket a fellépők között. Mivel nem kerültek fel a plakátokra s más promóciós anyagokba, sajnos lemondták a szóbeli megállapodást, és visszamondták a fellépést.”

kordagyorgy9
Nem lépnek fel A Miskolci Sörfesztiválon

Bárki bárhogy emlékszik, a konfliktus kirobbant, de Korda György sietett a rajongók értésére adni, hogy a sörfesztivál szervezőire orroltak meg, nem Miskolcra, amelyet már csak a teltházas koncertek miatt is nagyon szeretnek, és mindenképpen fellépnek majd a városban.

Mi csak annyit mondunk erre, hogy Mamma Ma, Mamma Ma ria-ria.

Hozzászólások