Videó! – Hajdú Péter sokkot kapott a Frizbiben

Cinthya Dictator nemi életéről vallott

2014/10/30

Véglegesnek tűnik Varga Viktor és Cinthya Dictator szakítása. A lány kendőzetlenül mesélt szerelmi és nemi életéről egyaránt a Frizbiben, Hajdú Péter pedig döbbenten hallgatta a történeteket.

Köztudott, hogy Viktor volt az első pasi Cinthya életében minden téren, ennek ellenére Hajdú Péter mégis meglepődött azon, hogy a lány 22 éves koráig őrizte szüzességét. Az énekesnek sem volt könnyű dolga, pedig már az első találkozásukkor meztelenre vetkőzött. Cinthyának édesanyja tanácsolta, hogy most már talán eljött az ideje, ha kapcsolatot szeretne magának – a lány pedig engedett a szülői „nyomásnak”.

cinthyadictator4

Cinthy személyi kultuszt alakított Viktor köré saját életében, amit ugye nehéz lerombolni, ennek ellenére mégis rászánta magát, hogy pontot tegyen kapcsolatuk végére. Be kellett látnia, hogy nem működik már, ugyanis az énekes nem tudta megadni számára azt, amire szüksége van.

Míg a fotós lány hím sovinisztának nevezte Varga Viktort, addig Hajdú Péter szégyenlős frigid feministának titulálta Cinthyát, amivel ő teljes mértékben egyetértett. De ezek ellenére is próbált mindig szexi lenni, sőt még egy szex tanfolyamot is bevállalt volna párja kedvéért, de végül kiderült, nem lenne rá szükség.

Külsőre Viktorhoz hasonló férfit képzel el maga mellé Cinthya, de szüksége van arra, hogy megbecsüljék őt. Hajdú Péternek elárulta, számára fontos az, hogy szőrös legyen, ezért a műsorvezető Benkőt ajánlotta a lánynak.

Nézd meg a Frizbi videóját!

Hozzászólások