Hajdú Péter tragédiák után élhette meg a boldogságot

Fenyegették, rendőrök vigyáztak rájuk

2015/04/16

Hajdú Péter karrierje és magánélete is irigylésre méltó, pedig a népszerű televízióst két nagy csalódás is érte: első szerelme meghalt, mostani felesége, Sarka Kata pedig az eljegyzésük után hagyta el egy másik férfi miatt. 

A népszerű televíziós számára nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy első nagy szerelmét elveszítette – még úgy is, hogy a kapcsolatuknak akkor már rég vége volt. Ettől függetlenül még mindig nem tudta feldolgozni a balesetet

“A szakításunkkor úgy éreztem, hogy betölthetetlen űr maradt Edina után. Tizenhat éves voltam, amikor megismertem. Szerettük egymást, bár háromszor is szakítottunk. Akkor nem is értettem igazán, miért nem megy nekünk együtt. Most utólag már tudom. Én hívő katolikus vagyok, és úgy látszik, a Jóisten meg akart óvni az igazi nagy tragédiától: hogy együtt legyek a szerelmemmel, amikor meghal.Miután szakítottunk, pár évvel később Amerikában halálra gázolta egy ámokfutó. A hír nagyon megviselt. Edinát ugyan itthon temették el, de a sírjához azóta is képtelen voltam kimenni” – vallotta be a Storynak Hajdú Péter.

hajdusarka_2
A családdal tökéletes a boldogság

A műsorvezető másik csalódását mostani feleség okozta: az eljegyzésüket követően Kata összecsomagolt és szó nélkül lelépett. Két hétig semmit sem tudott szerelméről, majd kiderült, hogy egy másik férfi miatt hagyta el vőlegényét, akit ráadásul a rendőrség is körözött. Hajdú Péter számára nagyon fontos volt, hogy ne csak ő, de az anyukája is meg tudjon bocsájtani leendő feleségének.

“Amikor két hónap után kibékültünk, még hosszú hónapokig rendőri védelmet kértünk, mert Katát is, engem is fenyegettek. Az esküvőnkön harminc civil ruhás rendőr vigyázott a biztonságunkra. A szakítás utáni kibékülés sem volt egyszerű. Édesanyámmal a történtek után újból el kellett fogadtatnom, meg kellett szerettetnem Katát. Együtt elmentünk hozzá, ők bezárkóztak a szobába, és két órán keresztül beszélgettek. Amikor együtt kijöttek onnan, mindketten zokogtak – mesélte Hajdú Péter. A tévés édesanyja korábban elárulta: nehezen bocsátott meg Katának, de mostanra teljesen biztos abban, hogy a fia és a menye örökre együtt lesznek. 

 

Hozzászólások