Hajdú Péter unja a hírnevet?

Tudatosan építette fel a feleségét

2015/06/25

Bár Hajdú Péter megvalósította az álmát, mégis teherré vált számára a népszerűség. Szemben feleségével, aki ezt élvezi, és Hajdú tudatosan építette az ő imidzsét.

Hajdú Péter arca szinte minden nap visszaköszön valamelyik lapból, és bár tudatosan építette karrierjét, már örülne, ha nem kellene ennyit szerepelnie.

Ez egy döntés volt a részemről, hogy melyik utat választom. A bulvárt választottam, és nem volt rossz döntés. Lehet, hogy egy kicsit túllőttem a célon, mert nagyon sok negatív percepció alakult ki velem kapcsolatban, és még a mai napig is azt gondolják, hogy milyen baromi sokat szerepelek. Miközben egy kezemen meg tudom számolni, hogy ebben az évben hány embernek adtam interjút. Nem azért dolgozom, mert hajtom a pénzt, nyilván azért sem dolgozom, hogy elfáradjak, de én nem vagyok egy mihaszna ember. Mindig valami célt tűzök ki magam elé, és azt meg akarom valósítani. Egyrészt a Frizbi szerelem a részemről. Baromi kíváncsiskodó fickó vagyok, és megkérdezem azt, ami érdekel. Másrészt pedig ez egy nagyon kis része az életemnek, csak lehet, hogy ez van inkább szem előtt. Rengeteg vállalkozásom van, és azokat is élvezem. Tudatos volt a részemről, hogy (Katát – a szerk.) építsem, és  nagyon jó alanya volt ennek. Ugyanakkor szeret szerepelni; még abban az életciklusban van, hogy imádja. Én meg abban az életciklusban vagyok, hogy unom” – jelentette ki a Hotnak Hajdú Péter.

Sarka Kata, Hajdú Péter
Töretlen a boldogság a családban

Mr. Frizbi állítása szerint megvalósította minden álmát, ugyanis tinédzser korában éppen olyan életet képzelt el magának, amilyet most él. Úgy érzi, hogy nagyban segítette céljai elérésében az, hogy mélyen vallásos.

A keresztapám pap, tőle kaptam egy képes bibliát. A szüleim is vallásosak. Mindig az volt, hogy ha hármasnál rosszabb jegyet kaptam, akkor nem mehettem le focizni a haverjaimmal. Hazafelé mindig imádkoztam, hogy Istenem, csak ne legyen baj, engedjenek le focizni. Gyerekkorom óta imádkozom, a hitre neveljük a gyerekeinket is. Feltámadáskor és karácsonykor elmegyünk a szentmisére, és minden évben egyszer elutazunk a Vatikánba. Attól, hogy jó módban élek, még istenhívő vagyok. Benne van a Bibliában, hogy nem lehetsz sznob? Az istennel való beszélgetés számomra mindennapos dolog. Ugyanúgy szól az egészségről, a sikerről, a szeretetről, a munkáról. Nem kérek olyat, hogy Istenem, add, hogy megnyerjem a lottót. Sokkal fontosabb dolgok vannak az életben. Az egészségért és a sikerért viszont imádkozom, igen” – tette hozzá Hajdú Péter.

Olvass még Hajdú Péterről!

Hozzászólások