Hajdú Péter visszavonul?

Nagyobb fantáziát lát a műsorgyártásban

2015/04/22

Megdöbbentő bejelentést tett Hajdú Péter: a műsorvezető bármelyik pillanatban maga mögött hagyhatja a televíziózást.

Nem talál új kihívásokat a munkájában Hajdú Péter, ezért bármikor ott hagyná a televíziózást. Bár bevallotta, nagyon szereti vezetni a Frizbit, már nem lát benne új távlatokat, és ha hirtelen vége lenne a műsornak, nem feltétlenül a tévében keresni új feladatot.

„Még nem tervezem, hogy felhagyok a műsorvezetéssel, de bármikor előfordulhat. Nem találok már kihívást műsorvezetőként. A Frizbit örömmel csinálom, és amíg van rá lehetőségem, addig folytatom is, de ha el kell engednem, akkor el fogom tudni engedni – vallotta be Hajdú Péter a Fem3 műsorában.

A Frizbiben szinte az összes hazai sztárt kikérdezte, ő azonban már nem talál benne kihívást

Mielőtt bárki megijedne, Hajdú elárulta, hogy egyelőre nem kell pezsgőt bontani a karrierje végének tiszteletére. Sarka Kata férje bővebben is kifejtette, miért nem gondolkodik a Frizbi után új saját műsoron.

„Ez nem azt jelenti, hogy abbahagyom a tévézést. Még nem kell pezsgőt bontani… Lehet, hogy nem volt egyértelmű, de a lényeg: ha megszűnne a Frizbi, elképzelhető, hogy nem tűnnék fel egy másik show-műsorban, hanem abbahagynám a műsorvezetést. Negyvenévesen már nem látok kihívásokat a képernyős jelenlétben, jobban érdekel a műsorgyártás. Az, hogy most Friderikusz Sándorral dolgozhatom, nagyon inspirál és lelkesít, remélem, a nézők tetszését is elnyeri az új műsor” – árulta el a Borsnak Hajdú Péter.

Hajdú Péter szemmel láthatóan luxus körülmények között él, vállalkozásai remekül mennek, sőt még családi élete is példaértékű. Hogyan jutott el idáig? Részletekért kattints IDE!Hajdú Péter

Hozzászólások