Hajdú Péteré lett az Aktív

Vajon milyen változtatások lesznek?

2014/12/27

A kereskedelmi csatornák között már jó ideje szó volt arról, hogy a Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter a TV2 felé is kacsintgat. Mint kiderült, a pletykák nem voltak alaptalanok.

Az egyik hazai magazin tudomására jutott, hogy Hajdú Péter nemcsak szemezget a TV2-vel, de a csatorna bulvár magazinját, az Aktív-ot meg is szerezte. Egészen pontosan a magazin vezetője lesz.

A Gombos Edina és Papp Gergely vezetésével sikeresen futó műsort január elsejétől gyártja Hajdú cége, és bár a rendes napi rutinon ez mit sem változtat, a háttérben komoly változások várhatóak.

Valóban én leszek január elsejétől az Aktív producere és a stáb munkáltatója – nyilatkozta a Borsnak Hajdú Péter.

Hajdú Péter

– Ez azt jelenti, hogy bár a műsorvezetőket és a főszerkesztőt nem én foglalkoztatom, az én cégem gyártja a TV2 számára a magazint. Már korábban is számos műsort készítettünk a csatornának, így például az Összeesküvőket és a Megasztár utolsó évadát. Profi szakemberekkel dolgozom, nem gondolom, hogy a napi műsor bármilyen megterhelést jelentene – mondta Hajdú.

Talán máris a változásokat jelzi, hogy megváltak egyik szerkesztő-riporterüktől? Hajdú januári érkezését komoly aggodalommal várják az Aktív-nál, attól tartanak, hogy változtat majd a stábon, így ők elveszíthetik a munkájukat.

– Elképzelhető, hogy lesznek változások – mondta Hajdú Péter, de közölte, tartalmi és személyi kérdésekben nem ő dönt. – Maradjunk annyiban, hogy nekem is lehetnek kéréseim – tette még hozzá.

Hozzászólások