Hajkoronák és Trónok harca

Így készítsd el kedvenceid frizuráját!

2016/04/28

Visszatért a Trónok harca hatodik évada, és mi mással is ünnepelhetnénk ezt meg, ha nem egy Trónok harca témájú cikkel? Ha egy beöltözős buli keretében ünnepelnéd meg a hatodik évad visszatérését a barátokkal, vagy csak szimplán kedvet kaptál ahhoz, hogy Trónok harcás frizurát készíts magadnak, megmutatjuk hogyan tedd.

Daenerys meereni fonása

Sokak kedvence a Sárkányok anyja, akinél gyakran bonyolultabbnál bonyolultabbnak tűnő fonásokat láthatunk – azonban erről most lehull a lepel. Nehézségi fokozat: viszonylag könnyű. Hajhossz ami szükséges hozzá: legalább vállig érő. Kellékek: két kis hajgumi.

Elkészítési idő: 5-15 perc.

Margaery Tyrell fonata

A királynőjelölt Margaery sem hord unalmas frizurákat – ráadásul jó hírem van: ezt sem bonyolult elkészíteni. Nehézségi fokozat: könnyű. Hajhossz ami szükséges hozzá: minimum állig érő. Kellékek: hullámcsat, hajgöndörítő.

Elkészítési idő: a göndörítés után kb 10 perc.

Sansa fonata a hatodik évadban:

Ez a hölgyemény legfrissebb videója, amiben azt mutatja meg hogyan készítsük el Sansa Stark fonatát, amit a hatodik évad első részében láttunk. Nehézségi fokozat: könnyű. Szükséges hajhossz: legalább mell alá érő. Kellékek: kisméretű hajgumi.

Elkészítési idő: 10-25 perc.

A videóban bemutatott hölgynél rengeteg karakter hajának elkészítését megtaláljátok még (Missandei, Arya, Melisandre), így érdemes behatóbban is böngészni a csatornáját.

Plusz videó segítségnek:

Hajtű használata

Ha nem tudod hogyan használsz rendesen a bemutatott frizurák elkészítéséhez szükséges hullámcsatot, itt egy videó segítségképpen.

Mea Mea, az RC News divatszakértője


(Fotó: (c)HBO)

Hozzászólások