Hajléktalanokon segít a magyar modell

Jótékonykodó modellek

2017/09/08

Szick Petráról köztudott, hogy nagyon szeret jótékonykodni és ott segít a rászorulókon, ahol csak tud. Tegnap is nemes tettet hajtott végre .

Szick Petra tegnap ellátogatott a Nyugati pályaudvarra két barátnőjével, akik szintén modellkedéssel foglalkoznak, mégpedig azért, hogy ételt adományozzanak a hajléktalanoknak. Szuper látni, hogy akad még olyan ismer ember Magyarországon, aki segít a rászorulóknak! 

Petra elmesélte az RCNewsnak a tegnapi nap eseményeit: 

“Utoljára májusban voltam egy budapesti gyermekkorhazban gyermeknap alkalmából. Itt több sztárral jótékonykodtam. Nagy örömömre szolgál, hogy pár hónap kihagyás után tegnap ismét adományozásra került sor, méghozzá ételosztás formájában. Két modell barátnőmmel indultunk útnak, a cél pedig a budapesti Nyugati pályaudvar volt, hiszen ott mindig nagyon sok hajléktalannal találkozhatunk. Ez alkalommal friss, zacskós pogácsákat osztottunk. Nagyon sok éhes szájat sikerult megetetnünk. Sok fiatal lány, illetve fiú követi nyomon a mukásságom, így igyekszem jó példát mutatni mindenkinek. Bízok abban, hogy ha összefogunk a jó cél érdekében, akkor megváltoztathatjuk a világot.”

Hozzászólások