Hajós Andrásnak új szerelme miatt kell távoznia a TV2-től

Mi az igazság?

2015/07/22

Hajós András, a TV2 Sztárban sztár című műsorának népszerű zsűritagja távozik a csatornától, de nem egyértelmű, miért. Eddigi munkaadója szerint nehéz vele dolgozni, ő azonban azt mondja, nagy szerelme áll a döntés hátterében.

A Blikk információi szerint Hajós András nem csak a zsűrizéssel szakít, de mostantól nem lesz látható a TV2 egyetlen műsorában sem. Megkérdezték a csatornát is, ahol azt a választ kapták, hogy közös megegyezéssel bontottak szerződést.

Koltay András, a TV2 kommunikációs vezetője nagyon diplomatikusan fogalmazott a műsorvezető távozásával kapcsolatban, pedig úgy hírlik, nehéz volt vele együtt dolgozni öntörvényűsége miatt, ami nehezen egyeztethető össze a kereskedelmi adók világával, ráadásul úgy, hogy Hajós más fórumokon rendszeresen kritizálta nyilvánosan azok nézőit.

hajos1

Az érintett szerint azonban másról van szó, ő utasította vissza a csatornát. “Egy nagy ívű önálló estre készülök, amely minden energiámat felemészti. Emellett van egy új szerelmem, a színházi művek fordítása, amelyekre a tévés elfoglaltságok miatt nem lett volna időm” – mondta a lapnak.

“Ezek a szívügyeim, amelyek sokkal többet jelentenek nekem a televíziózásnál, ezért nem vállaltam el a Sztárban sztárt.”

Hozzászólások