Hajszál híján életét vesztette Nagy Feró

Totálkáros lett az új autó

2015/11/30

Alig pár centin múlt a tragédia, amikor Nagy Feró új autójába belerohant, és totálkorosra törte egy friss jogosítványos BMW-s.

Az X-Faktor egykori mentora épp az RTL Klub székházába igyekezett alig pár hetes autójával, amikor egy BMW nagy sebességgel belerohant.

Csak a baleset után fogtam fel, mekkora szerencsém volt, csoda, hogy még élek! Meghalhattam volna, ha nem csak a kocsi hátulját kapja el a BMW, így viszont sértetlenül szálltam ki az autóból. Isteni szerencse, hogy nem történt tragédia, mert a baleset néhány méterrel egy buszmegálló után történt, ahol három vagy négy, szintén munkába induló ember várakozott. Olyan nagy sebességgel csapódott belém a másik autó, hogy teljesen elsodort. Ha ez a megálló előtt történik… Belegondolni is szörnyű, több ember életébe került volna – mondta megtörten a Borsnak Nagy Feró.

Nagy Feró autója
Nagy Feró Autója használhatatlanná vált (fotó: Bors)

Bár Nagy Feró boldog, hogy nem történt tragédia, mégis nagyon sajnálja az új autóját. Régóta vágyott rá, és máris meg kellett válnia tőle.

Olyan régóta vágytam rá, még csak hat hete használtam, amikor összetört. Nem akartam elhinni! Nem elég, hogy az ember összetöri az autóját, de még nagyobb bosszúságot okoz, ha a járgány, ami ripityára törik, egy vadonatúj, mindennel felszerelt, 11 milliós új Hyundai Tucson. A biztosító nagyon rendes volt velem. Megállapította, hogy a kocsi totálkárosra tört, hiszen teljesen gallyra ment a felfüggesztés, kár lett volna javítgatni. Úgyhogy ka­pok egy teljesen új autót, be kell mennem a szalonba, és választhatok. Addig is kaptam egy csereautót. Most egy kis szervo nélküli Suzukival rovom a köröket. A kormányt is alig bírom eltekerni, jópofa, volt ne­kem ilyenem régen, de várom, hogy újra beleülhessek a terepjáróba” – tette hozzá a Beatrice frontembere.

Hozzászólások