Halálhírét keltették Whitney Houston lányának

Édesapja őrjöng a téves információk miatt

2015/02/07

Sokan már a halálhírét keltették, és bár Whitney Houston lányának állapota továbbra is kritikus, még életben van, és édesapja  sosem engedné lekapcsoltatni a lélegeztetőgépről.

Bobbi Kristina Brownt – Whitney Houston és Bobby Brown lánya – esete kísértetesen hasonlít három éve elhunyt édesanyjáéhoz… Kristinát egy hete a fürdőkádban arccal lefelé, eszméletlen állapotban találták meg, egy atlantai kórházba szállították, és az orvosok küzdenek az életéért, egyelőre nem tudtak túl sokat tenni érte. A 21 éves lányt mesterséges kómában tartják, csak a gépeknek köszönhető, hogy még él…

A Daily Mail exkluzív információira hivatkozva sok lap megírta: Whitney Houston lánya már el is hunyt, de ezt édesapja, Bobby Brown tegnap cáfolta, amikor először nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Nem Kristina halálára készülünk, hanem imádkozunk azért, hogy javuljon az állapota. A lányom – a híresztelésekkel ellentétben – nem halt meg, nem agyhalott és nem engedjük lekapcsoltatni a gépekről” – jelentette ki a vallásos apa.

houston_brown.2jpg
Anya és lánya

Különös fintora a sorsnak, hogy Whitney Houston halálának február 11-én lesz a 3. évfordulója, és épp most, a világhírű énekesnőéhez kísértetiesen hasonló körülmények között találják meg a lányát. Kristina fiatal kora ellenére már nagyon sok mindenen keresztül ment, állítólag máig nem tudta feldolgozni édesanyja halálát, és folyamatosan meggyűlik a baja a droggal.

Mindezek tetejében szerelmi viszonyba keveredett az unokatestvérével, Nick Gordonnal. Korábban azt harsogta a világsajtó, hogy a lányt feleségül is vette Nick, de mint később kiderült: nem házasodtak össze. Kapcsolatuk azonban tart, de Nick-nek nem engedték, hogy a kórházban meglátogassa élet-halál között lebegő szerelmét, akiről még mindig nem tudni, hogy öngyilkosságot kísérelt-e meg. 

Kinek halálhírét keltik, sokáig él – tartja a mondás. Hazánk hírességeit sem kímélik az álhírek; az utóbbi hónapokban Berki Krisztiánról, Győzikéről és Vágó Istvánról híresztelték, hogy elhunyt, de szerencsére kiderült: semmi valóságalapjuk nem volt a téves információknak.

 

Hozzászólások