Halálos szúrást kapott egy NAV-ellenőr Budapesten

Munkavégzés közben támadták meg őket

2015/02/24

Két adóellenőrt súlyosan megsebesítettek Budapesten, miközben munkájukat végezték. Mindketten szúrt sebet kaptak, egyikük életét pedig már nem lehetett megmenteni. A másikat azonnal megműtötték, és túl van az életveszélyen.

A rendőröket hétfőn 13:45-kor riasztották Pesterzsébetre, Budapest XX. kerületébe. A Géza utcában ugyanis egy férfi késsel támadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két munkatársára, mindkettőt súlyosan megsebesítette, egyikük pedig bele is halt a sérüléseibe.

A rendőrök a helyszínen őrizetbe vették a zavarodottan viselkedő férfit, és vizsgálják a körülményeket. Eddig annyi biztos, hogy a tettes két kést ragadott meg, azokkal rontott a munkájukat végző adóellenőrökre, akik hozzá érkeztek, mert adóhátraléka volt.

navellenor2
Fotó: MTI

Édesapja elmondta az RTL Klubnak, hogy s velük élő, szobafestőként dolgozó fiát többször is kezelték már pszichiátrián, az esetnél pedig a másik szobából hallották meg a zajokat, arra siettek ki.

A ház lakóit estig nem is engedték be az épületbe, a helyszínelés még késő délután is folyt. Az elhunyt munkatársat a NAV és a Nemzetgazdasági Minisztérium saját halottjának tekinti.

Hozzászólások