Hallott már a férfiről, akinek kilencnél is több élete van?

2020/02/28

Wes Grantnek hívják és eddig tízszer menekült meg a halál torkából.

A 37 éves férfi egykor tengerész volt, most kétgyerekes apa, akinek cseppet sem szokványos az élete, ugyanis folyton megszabadul a halál markából valami csoda folytán. Nézzük csak, eddigi túlélő sztorijai alapján hány élete van Wesnek:

  1. A férfi Dél-Afrikában nőtt fel, ahol a gyorsan mellé is szegődött a balszerencse. Iskolás volt, amikor kerékpárbalesetet szenvedett és egy forgalmas útra esett. Nagyon súlyosan megsérült, mégis felépült.
  2. Tizenhat évesen egy evezős túra alkalmával egy mezőn találta magát, ahol egy szál papucsban sétált át a bozóttűzön. Úgy megégett a talpa, hogy újra kellett tanulnia járni.
  3. A harmadik eset az ő hibája, ugyanis meggyújtott egy kiürült dezodoros flakont, ami szépen leégette fél arcát.
  4. Aztán „kíváncsiságból” kipróbálta, milyen is, ha valakit hátba lőnek és élő céltáblaként állt önként golyó elé.
  5. Olyan is volt, hogy egy autólopás áldozata volt, melynek alkalmával megkéselték.
  6. Az előző ötöt sikerült 20 éves koráig kipipálni, aztán megpróbálkozott a tűznyeléssel, ami olyan rosszul sikerült, hogy lángra kapott az arca.
  7. Tengerészgyalogosként Afganisztánban 10 centire kerülte el őt egy lövés.
  8. 2010-ben edzett, amikot egy vérrög hirtelen elzárta nyaki ütőerét. Életmentő műtéten esett át, majd kilenc órára átmenetileg megvakult.
  9. Mekkora irónia, hogy kilencedik alkalommal megpróbálta őt az élet, hogy tud-e talpra esni. Ejtőernyő-kiképzésen vett részt oktatóként, ám nem nyílt ki az ernyője és a tartalék ernyőt túl későn tudta csak kinyitni. Szépen összetörte magát.
  10. Legutóbb egy teherhajón dolgozott biztonságiőrként, amikor is összetűzésbe és tűzpárbajba került kalózokkal.

A Mirror cikkében beszámol arról is, hogy a halhatatlan Grant többször volt már celebek, sőt a királyi család biztonsági embere is, és megnyert jó néhány testépítő bajnokságot. Most családja a legfontosabb számára, ám a baj akkor sem kerüli el, ha ő nem keresi, így cseppet sincs nyugodt életet feleségének, Hollynak és a csemetéknek.

Hozzászólások